İlk yüz şirkete Garanti var

İlk yüz şirkete Garanti var
Yenilenen "Garanti Alışveriş"te mağaza açacak ilk 100 şirket, 1 yıl boyunca ücretsiz hizmet alacak.Abone ol

Garanti Bankasından yapılan yazılı açıklamada, internetten satış yapmak isteyen şirketlere, güvenli ödeme sistemi çözümleri ve kolay yönetilebilen e-ticaret altyapısı sunan bankanın, bu kapsamda bir kampanya başlattığı, 15 Eylül-15 Kasım tarihleri arasında www.garantialisveris.com adresinde sanal mağaza açmak için başvuran ilk 100 şirkete, 1 yıl boyunca ücretsiz hizmet verileceği kaydedildi.

Garanti Ödeme Sist oklahoma seo emleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, 2001'de faaliyete geçen Garanti Alışveriş'in, Türkiye'de bir banka tarafından kurulan "ilk ve tek" e-ticaret platformu olduğunu ifade etti.

Sezgin, "Türkiye;de e-ticaret çok hızlı büyüyor, buna rağmen henüz yolun başındayız. İşlem hacimleri, 2008;in ilk yarısında, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 84 artış gösterdi. İnternet kullanıcılarının sayısı ise 26 milyonu aştı. Bu göstergeler bizi, sahip olduğumuz güçlü teknolojik altyapıyla Garanti Alışveriş'i güncellemeye ve dev bir sanal alışveriş merkezi haline getirmeye yöneltti. 2009 sonuna kadar 10.000 mağazaya ev sahipliği yapmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

TBMM Adalet Komisyonunda 2007 yılının sonunda kabul edilen ve sermaye şirketlerine internet sitesi açma zorunluluğu getirmeyi öngören yasanın 2009'da kanunlaşmasını beklediklerini söyleyen Sezgin, "Garanti Alışveriş, KOBİ;lerimize, hiçbir altyapı, teknik veya maddi yatırımla uğraşmadan, kısa sürede mağaza açma ve internet üzerinden satış yapma olanağı sunuyor" açıklamasını yaptı.

Garanti Alışveriş'te sanal mağaza kurmak ve yönetmek için, internet bağlantılı bir bilgisayara sahip olmak yeterli. Sitedeki şablonlar aracılığıyla, kolayca mağaza oluşturulabiliyor. İsteyenler 1 ay süreyle deneme mağazası açabiliyor ve başvuru yaptıktan birkaç gün sonra satışa başlayabiliyor. Ürünler değişik departmanlarda gruplandırılabiliyor, promosyon veya indirim uygulanabiliyor, kampanya düzenlenebiliyor. Elektronik ortamda stok kontrolü, sipariş takibi ve raporlama gibi uygulamalar gerçekleştirilebiliyor.



Kategori : EKONOMİ