Balıkların padişahı 500 YTL

Balıkların padişahı 500 YTL
Ramazan ayında büyük talep gören balıkların fiyatları 5 ile 70 YTL arasında değişiyor. Kofona ise tam 500 YTLAbone olRamazan ayında büyük talep gören balıkların fiyatları 5 ile 70 YTL arasında değişiyor. Balıkçı halinde en büyük ilgiyi kilosu 70 YTL olan 7 kilogram ağır montana seo lığındaki kofana balığı görüyor.

Deniz ve göl balıkları ramazan ayında özellikle hafta sonları büyük talep görüyor. İftar sofralarını balık yemekleriyle süslemek isteyen vatandaşlar, balıkçılara akın ediyor.

Balıkçı halinde en büyük ilgiyi kilosu 70 YTL olan 7 kilogram ağırlığındaki kofana balığı görüyor. Yaklaşık 500 YTL'yi bulan balık, balıkçılar tarafından ''balıkların padişahı'' olarak nitelendiriliyor.

Balıkçı Ahmet Tunç, kofana balığının şimdilik seyirlik olduğunu, bu balığı alabilecek bir kişinin henüz çıkmadığını belirtti.

Konya balıkçılar halinde deniz ve göl balıkları 5 ile 70 YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor. Alabalık 5, hamsi, kefal ve uskumru 6, sazan ve somon 7, çupra 10, Norveç'ten ithal palamut 6 YTL, ceylan balığı 18 YTL'den alıcı buluyor.



Kategori : GÜNCEL