Şener hükümeti topa tuttu

Şener hükümeti topa tuttu
Abdüllatif Şener, iktidarı yalan kavgalar çıkarmakla suçlarken, AK Parti'ye bir de suçlamada bulundu. İşte o açıklamalar;Abone ol

Yeni Oluşum Hareketi'nin liderliğini üstelenen Abdüllatif Şener, Gaziantep'te düzenlenen iftar programına katıldı.

Burada kendisine yakın duran yaklaşık 2 bin 500 kişilik bir kalabalığa hitap eden Şener, Türkiye'de çalışan ve üretenin cezalandırıldığını, mevcut iktidarın politi ebay kasının bu olduğunu ve iktidarın rantı özendirdiğini savundu.

İKTİDAR YALANDAN KAVGA ÇIKARIYOR

Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile Aydın Doğan arasındaki tartışmalara üstü kapalı olarak göndermelerde bulunan Şener, Erdoğan'ı ve AK Parti'yi yalan kavga çıkarmakla suçladı. Şener, "Son zamanda milyar dolar sahipleri türedi. Yeni milyar dolar sahipleri; yeni milyarderler. Nasıl ortaya çıktılar? Hangi rantları bölüştüler? Vatandaş perişanlık içindeyken, kamu yetkileri ve rantları kime dağıtıldı? Bunların hepsi şeffaf olacak. Başlarken de bittikten sonra da. Bunun önemi nedir biliyor musunuz? Bakın alenen söylüyorum. Mevcut hükümet ne imar değişiklikleri ile ilgili söyledikleri konuyu, ne de geçen 6 yıl içinde dağıttığı ihaleleri, imtiyaz haklarını kimlerin aldığını, siteye yerleştirip tüm vatandaşlarına açamaz. Buradan alenen davet ediyorum. Yalandan kavgalar çıkarmak hiçbir şeyi çözmez. Kuru gürültüyü bırakalım. Eğer kimin ne yaptığının görülmesi bu ülke için gerekliyse, şu ana kadar dağıttığınız kaynakları kime dağıttığınızı şu sitelere yerleştirin ve tüm vatandaşlarımız incelesin bakalım. Neler çözülecek. Hangi şifreler açığa dökülecek. Kimlerin hangi rantlardan hangi servetleri nasıl biriktirdikleri ortaya çıkacak." dedi.



Kategori : POLİTİKA