Sibel Candan nefret eden baba!

Sibel Candan nefret eden baba!
O baba, "Oğlumu öldürüyordu, onu uçuruma sürükledi" diye feryat etti ve onu ömrünün sonuna kadar görmek istemediğini söyledi. Abone ol

Sanatçı Selçuk Ural katıldığı " Orada neler oluyor" programında ilginç itiraflarda bulundu. Ural, eksi gelini Sibel Can için şok sözler sarf etti. Eskiden Sibel Can'la evli oğlu Hakan Ural için "Uçuruma sürüklendi. Ölümden döndü" dedi ve Sibel Can'ı hayatının sonuna kadar görmek istemediğini belirtti.

TÜM MAGAZİN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ Ural şunları söyledi:

SİBEL CAN OĞLUMU UÇU google reklam RUMA SÜRÜKLEDİ

"En kötü şeyleri oğlum Hakan Ural yaşadı. Verilmiş sadakam varmış ki Allah ölüme doğru sürüklenen yavrumu bana bağışladı. Hakan’ı uçuruma sürükleyen olay, Sibel Can’ la evlenmesiyle başladı. Bu nikâha şiddetle karşı çıktım. Evliliklerinin ilk yılında boşanmaları için Hakan’a yalvardım. ’Oğlum, boşan normal bir kadınla yuva kur.’’ dedim. Oğlum beni dinlemedi. Sonra başına gelmedik kalmadı."

"BABA BENİ KURTAR" DİYE YALVARIYORDU

Yavrum ‘Pasif Depresif’ denilen korkunç bir hastalığa yakalandı. Günde bir avuç ilaç içiyor, geceleri uyumuyor, yemek yemiyor, sürekli ağlıyor ve ‘baba beni kurtar’ diye yalvarıyordu. Elleri, ayakları ve sırtı yara içindeydi. Yatağa yatamıyordu. 3 gün boyunca bir sandalyenin üzerinde ellerini tutarak ‘ Oğlum, bu kötü günler geçecek elimi sıkı tut, hayata tutun’ diye yalvardım. Allaha da oğlumu bu kötü evlilikten kurtar diye yalvardım.

OĞLUM İHANETİ, KULLANILMAYI GÖRDÜ

Oğlum Hakan; ‘Baba, sırat köprüsünden geçiyorum. Yardım et’ diye ağlıyordu. O günleri hiç unutamıyorum. Oğlum bu evlilikte, ihaneti de, sevilmemeyi de, kullanıldığını da gördü. Ölümden döndü ama Allaha şükür ki şimdi çok mutlu. Onu deliler gibi seven iyi aile terbiyesi almış olağan üstü bir eşi var.

SİBEL CAN'I HAYATIMIN SONUNA KADAR GÖRMEK İSTEMİYORUM

Ezgi iki yıl boyunca, Hakanla bir eve kapandı onu tüm yaralarından kurtardı. Ona hemşirelik yaptı. Hakan, Ezgi ile yeniden doğdu. Keşke Sibel Can ile değil de Ezgi ile ilk evliliğini yapmış olsaydı. Evet, torunlarımın annesi ama Sibel Can’ı görmüyorum ve hayatımın sonuna kadarda görmek istemiyorum.
-



Kategori : MAGAZİN