Bayram biletleri satışa çıktı

  • Ana Sayfa
  • Bayram biletleri satışa çıktı
Bayram biletleri satışa çıktı
İDO bayram yoğunluğu nedeniyle seferlerinde ek düzenlemeler yaptı.Abone ol

26 Eylül – 5 Ekim tarihlerinde Ramazan Bayramı nedeniyle yaşanacak yoğunluğu dikkate alarak seferlerinde ek düzenlemeler yapan İDO, bayram süresince denizyolunu kullanacak tatilcileri, seyahat planlarını şimdiden yaparak, biletlerini erken almaları konusunda uyarıyo michigan seo r.

Ramazan Bayramı tatilinde yaşanabilecek yoğunluğu göz önüne alan İDO, 26 Eylül – 5 Ekim tarihleri arasında sefer sayılarını artırarak, ek seferlerle iç ve dış hatlardaki yoğunluğu asgari düzeye indirmeyi hedefliyor.

Düzenleme kapsamında, Yenikapı - Bandırma ve Yenikapı - Bursa hızlı feribot hatlarına bayram süresince ek seferler koyan İDO, bu sayede bayram tatilini güneyde geçirmek isteyen tatilcilere daha fazla alternatif sunuyor.

Yine bayram süresince tarifeli olarak gerçekleştirilecek Pendik – Yalova seferlerinin yanı sıra, Yenikapı - Yalova hattında da talebe bağlı olarak ek seferler düzenlenecek. Bayram tatili boyunca Bandırma ve Bursa’ya toplam 114 hızlı feribot seferi gerçekleştirmeyi öngören İDO, tatilcileri bayram planlarını erken yaparak, bilet rezervasyonlarını bir an önce tamamlamaları konusunda uyarıyor.

Ramazan’daki ek seferlerin ayrıntıları ile İDO Kış Tarifesi’ne tüm iskelelerden, 0 212 444 4 436 nolu çağrı merkezinden ve www.ido.com.tr sitesinden ulaşılabiliyor.



Kategori : GÜNCEL