Kuzenine tecavüz etti

Kuzenine tecavüz etti
Adana'da 6 yaşındaki kuzeni Ceren Y.'yi çikolatayla kandırıp tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğü iddia edilen kişi tutuklandı.Abone olAdana'da 6 yaşındaki kuzeni Ceren Y.'yi çikolatayla kandırıp tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğü iddia edilen demir işçisi 27 yaşındaki Murat Y., ağırlaştırılmış ö montana seo mür boyu ve ayrıca 17 yıl hapse mahkum edildi.

Narlıca Mahallesi'nde oturan Ceren Y., 2 Temmuz 2007'de evlerinin önünde oynarken kayboldu. Ailesi, kızlarının bulunması için Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu. Ceren’in fotoğraflı kayıp ilanını da kent merkezinde duvarlara astı. Yapılan araştırmalarda küçük kızı, amcasının oğlu Murat Y'nin bisikletle götürdüğü belirlendi.

7 Temmuz 2007'de Numune Hastanesi'ne bisiklet kazası yaptığı iddiasıyla yaralı olarak gelen Murat Y. gözaltına alındı. Murat Y., Ceren'i görmediğini söylerken bir gün sonra kağıtçı çocuklar tarafından teşhis edildi. Küçük kızın yeşil renkli tayt ile boğulup öldürüldükten sonra atılan cesedi Göçmen Evleri Kavşağı yakınlarındaki Adnan Menderes Bulvarı'nın yamacında çalıların arasında bulundu. Katil zanlısı olarak küçük kızı bisikletiyle gezdiren ve bir süre Romanya'da demir işçisi olarak çalışan kuzeni Murat Y. tutuklandı.



Kategori : GÜNCEL