Aydın Doğan içerden vuruldu

Aydın Doğan içerden vuruldu
Aydın Doğan'ı eleştiren 2 Hürriyet yazarı ortaya çıktı. Edibe Sözen'in 'araştırın bulun' dediği kişiler ateş püskürüyor.Abone olAydın Doğan'ı eleştiren Hürriyet yazarları Ahmet Hakan ve Yalçın Doğan, kendilerini yan masadan dinleyen Suna Vidinli'yi jurnalcilikle suçladı.

Bebek'te bir lokantada "Bizim patronun açıklamalarını pek inandırıcı bulmadım" şeklinde konuştuğu ileri sürülen yazarlar Yalçın Doğan ve Ahmet Hakan.. Masada buluna diğer yazar ise Cumhuriyet'ten Deniz Kavukçuoğlu.

Yan masada oturan Çalık Holding'in üstdüzey yöneticisi Suna Vidinli, bu ikilinin konuşmasına kulak kabartmış. Vidinli' new mexico seo ye göre Ahmet Hakan'ın hararetli konuşmasını birçok kişi duydu. Yazarlar dinlendiklerini farkedince de masayı değiştirmişler.

Vidinli'nin duydukları bir şekilde Erdoğan'ın kulagına gitmiş. Geçtiğimiz hafta sonu Erdoğan'ın partisinin kongresinde "yerin kulağı vardır" sözünün perde arkası da böylece aralanmış oldu.

Olayın patlak vermesinden sonra iki yazar, Suna Vidinli'nin, konuşmalarını AK Parti'li Edibe Sözen'e aktardığını ileri sürerek, Vidinli'yi iktidarın jurnalciliğine soyunmakla suçladı.

diyen Yalçın Doğan, Suna Vidinli'yi jurnalcilikle suçladı;

"(...) Olay, tipik Abdülhamit jurnalciliği. Her yerde, herkesin dinlendiği, bunu acele birilerine yetiştirdiği, onların da, kural tanımadan, üstelik yanlış olarak, aktarmaktan zerre kadar çekinmedikleri günleri yaşıyoruz. Belden aşağı vurma denemeleri. İğrenç.

Suna Vidinli Harvard’lı. Sözde iyi eğitim görmüş. Dün kontrol ediyorum, Harvard’da jurnalcilik dersi yok. DP-AKP trafiğinde, anlaşılan başı dönüyor. Katıldığı yeni kampa nasıl yaranacağını düşünürken, kendine biçtiği rol jurnalcilik. Ancak, iyi dinlemekten henüz aciz.

SÖZEN'E BİR HAFTA SÜRE VERDİ

Ahmet Hakan ise daha sert. Başbakanın üslubuyla vuruyor Edibe Sözen'i. sözleriyle tartışmayı burada kesmeye niyetli değil..

"(...)AKP’nin ilk iktidar döneminde... Yani sen henüz AKP’ye intisap etmemişken...

İstanbul’da bir internet sitesinde, "Ankara’dan pis kokular geliyor... Dürüstlük diye işbaşına gelenler, en başta dürüstlük ilkesine aykırı hareket ediyorlar... Hırsızlık alıp başını gidiyor" minvalinde yazılar yazmıştın ya...

Senden işte o yazılarını kamuoyuna açıklamanı rica ediyorum...
İstersen bu talebimi, senin çok daha iyi anlayabileceğin ve duymaya alışkın olduğun bir forma sokayım:
Sana bir hafta süre... Açıkla... Açıklamazsan ben açıklayacağım...

Kategori : MEDYA