Ergenekondan asker sürprizi!

Ergenekondan asker sürprizi!
Gözaltılan bitti derken Savcı Öz'ün talimatıyla sekizinci dalga operasyonu da tamamlandı, aralarında askerler de var.Abone olEski Ülkü Ocakları Başkanı Levent Temiz ve tiyatro sanattçısı Nurseli İdiz ve ünlülerin menejeri Seyhan soylu'nun da aralarında bulunduğu 15 kişi gözal ilinois seo tına alındı. Gözaltına alınan 15 kişiden 5'inin asker olduğu açıklandı.

İstanbul'da yürütülen 'Ergenekon' soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınan 9 kişi sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından İstanbul'a gönderildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ankara Adalet Sarayı'na getirilen 9 kişi, Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınan kişiler, sağlık kontrolünün ardından tekar Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Adiyeden çıkarılan zanlılar, Ergenekon terör örgütüyle ilgileri olup olmadığının sorulması üzerine, ''Dağdaki çobanın Ergenekon ile ne bağlantısı var. Başka işiniz yok mu?'' diye cevap verdiler. Yakalanan kişilerle birlikte 6 bilgisayar ve 1 dizüstü bilgisayar ile CD'ler ve çeşitli dokümanlara el konuldu.



Kategori : GÜNCEL