Uzun tatil esnafı perişan ediyor

  • Ana Sayfa
  • Uzun tatil esnafı perişan ediyor
Uzun tatil esnafı perişan ediyor
9 günlük Ramazan Bayramı tatili esnafı perişan edecekAbone ol

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasının esnaf için iyi olmadığını belirterek, '''' dedi.

Palandöken, yaptığı açıklamada, küçük esnaf ve sanatkarların ramazan ayın nebraska seo da istedikleri satışları yapamadıklarını, ümitlerini Ramazan Bayramına bağladıklarını ancak 9 günlük tatilde bir çok vatandaşın tatil yörelerine ve memleketine gideceğini belirtti.

''Bu bayramda esnafımız umduğunu bulamadı'' diyen Palandöken, açıklamasında şunları kaydetti:

''İnsanlar tatile çıkınca ortalık boşalıyor. Bayramı evinde geçirenler de bayram alışverişini kısıyorlar. En önemlisi bayram için ailesinin yanına gidenler, kışlık yiyeceklerini de o bölgelerden alıp yaşadıkları şehirlere getiriyorlar. Bunların hepsi esnaf ve sanatkarımızı olumsuz etkilemektedir. .''

Bayram alışverişi yapacak olan vatandaşlara da seslenen Palandöken, ''9 günlük tatile rağmen şehir dışına tatile çıkmayacak olan vatandaşlarımız mahalle esnafını düşünsünler. 'Bir kilo şekerden ne olur' demeyin. Bir şişe kolonya, bir kilo şeker, 1 kilo tatlı derken küçük de olsa alışverişleriniz için bayramlaşma için mutlaka mahalle esnafınıza uğrayın'' dedi.



Kategori : GÜNCEL