Saadet niyet sorguladı

Saadet niyet sorguladı
Saadet Partisi iki tarafa da tepkili. Mete Gündoğan, Başbakan Erdoğan ile Aydın Doğan'ın niyetlerini sorguladı.Abone olSaadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mete Gündoğan, ''Türkiye'nin tarihi bir süreçten geçtiği bir dönemde, bölgenin yeniden şekillendirildiği bir ortamda Başbakan ile bir medya patronunun kavgası ne kadar iyi niyetlidir?'' diye sordu.

Gündoğan, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, son arizona seo günlerde kamuoyu gündemini işgal eden en önemli olayın ''Başbakan ile bir medya patronunun ağız dalaşı'' olduğunu savundu.

Ancak bu polemiğin ''Türkiye'deki medya diktatörlüğünü yıkmayı, medyanın, rantiyenin sesi olma özelliğini yok etmeyi, halkın sorunlarını çözmeyi'' amaçlamadığını belirten Gündoğan, ''Düne kadar kanka gibi davranan bu ikili bugün ne oldu da birbirleri hakkında açıklama yarışma girdiler? Birden bire patlak veren bu kavga konusunda kamuoyunda ciddi şüpheler vardır'' dedi. Gündoğan, şunları kaydetti:

''Acaba bazı gerçekler, bu kavga ile kamuoyundan gizlenmeye mi çalışılıyor? Hükümet kanadında, artık ayyuka çıkan yolsuzluklar, usulsüzlükler, iltimaslar, peşkeş çekmeler bu kuru gürültüde örtbas mı edilmek isteniyor?

Türkiye'nin tarihi bir süreçten geçtiği bir dönemde, bölgenin yeniden şekillendirildiği bir ortamda Başbakan ile bir medya patronunun kavgası ne kadar iyi niyetlidir? Amerikanın en görkemli savaş gemileri boğazları yol geçen hanına çevirdi. Kıbrıs'ta müzakere adı altında satış ve taviz pazarlıkları hızlı bir şekilde sürdürülüyor. Uluslararası finans krizi dalga dalga yayılıyor. Ahlaki ve manevi çöküntü günbegün toplumumuzun dokusunu tahrip ediyor. Böyle bir ortamda günlerdir kamuoyunu işgal eden bu kavga ne kadar iyi niyetlidir?'

Kategori : POLİTİKA