Berkantın futbol hayatı tehlikede

  • Ana Sayfa
  • Berkantın futbol hayatı tehlikede
Berkantın futbol hayatı tehlikede
Türk futbolunun üzerindeki kara bulutlar bir türlü bitmek biliyor. Futbol hayatını Almanya'da sürdüren Berkant Göktan'ın da futbol hayatı tehlikede. Abone olBundesliga ekiplerinden FC Köln'de forma giyen Ümit Özat'ın, Karlsruhe'yle oynanan lig maçında ölümden dönmesinin şoku henüz atla virginia seo tılamamışken, bu kez bir başka Türk futbolcu Berkant Göktan'ın da futbol yaşantısının tehlikede olduğu iddia edildi.

Futbol yaşantısını Almanya İkinci Lig takımlarından 1860 Münih'te sürdüren eski milli futbolculardan Berkant Göktan'ın da ciddi bir rahatsızlığı olduğu ve futbol yaşantısını noktalayabileceği öğrenildi.

27 yaşındaki Berkant'ın önceleri ayağına bir cam parçası battığı için antrenmanlara çıkmadığı ve güç topladığı, ancak daha sonra oyuncunun enfeksiyon kaptığı ve durumunun ciddi olduğu bildirilmişti.

Berkant'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan babası Fahrettin Göktan, "Oğlum ölümcül bir tehlike yaşadı. Kan zehirlenmesine yakalandı. Bu hastalık Berkant'ın kalbini de etkiledi, tıpkı Ümit Özat'ta olduğu gibi" dedi.

Berkant'ın ailesi çocuklarının kısa sürede yeşil sahalara döneceğini umut ediyorlar.

Kategori : SPOR