İsabetli şutlar Nobreden

İsabetli şutlar Nobreden
2 gol pozisyonuna girip birinde fileleri havalandıran Holosko, 8 kezle maçın en çok top kaptıran futbolcusuydu.Abone ol

Beşiktaş, 1-0’la geçtiği Metalist Kharkiv karşısında yaptığı isabetli paslaşma ile rakibine sahada üstünlük sağladı. Siyah beyazlılar pasta rakibine 558-414 üstünlük sağlarken bu pasların 427’ minesota seo sinde başarı sağladı.

Ukrayna temsilcisi ise yaptığı 414 pasın 288’inde başarı sağlayabildi. Siyah beyazlıların en çok isabetli pas yapan (58) oyuncusu ise ilk kez Beşiktaş formasını giyen Seric oldu. Siyah beyazlı temsilcimiz 6 kez rakibin ofsayt taktiğine yenik düşerken, Metalist 1 kez ofsayta yakalandı.

Beşiktaş isabetli pasta Ukrayna takımına açık üstünlük kurmasına rağmen kaleyi yoklamada aynı başarıyı gösteremedi. Siyah beyazlı temsilcimiz 12 şuttan 6’sında kaleyi bulurken, Metalist, 9 şutun 5’inde kaleyi tutturdu.

Beşiktaşlı Mert Nobre attığı 3 şutta da kaleyi bulurken, Metalist’te en çok şut atan 3 kezle Devic oldu, ama kaleyi bulan şutları atan 2 kezle Edmar oldu. Temsilcimizin girdiği 5 gol pozisyonuna karşın Metalist sadece 3 gol pozisyonuna girdi. Beşiktaş’ta 2 kez gol pozisyonuna giren Holosko birini olumlu değerlendirirken, 8 kezle maçın en çok top kaptıran futbolcusu olarak da dikkat çekti.



Kategori : SPOR