Çılgın aşığın atladığı an!

  • Ana Sayfa
  • Çılgın aşığın atladığı an!
Çılgın aşığın atladığı an!
Aşkın gözü gerçekten kör. Gelen geçen dil döktü. Kimse ikna edemedi. Sonunda kendini binadan böyle bıraktı.Abone olGünün fotoğrafları Kayseri'den geldi. Eczanede çalışan bir kıza aşık olan Nursel Özdemir, sevdasına karşılık bulamayınca kendini 5 katlı binanın tepesinden bıraktı.

37 yaşındaki Nursel Özdemir, sırılsı new mexico seo klam aşık olmuştu.. Sevdasına karşılık alamayan genç adam, 5 katlı bir binanın çatısına çıktı. "İntihar edeceğini" bağıran adam, çevredekilere heyecan yaşattı.

Hemen polis ve itfaiye ekipleri arandı. Olay yerine gelen kimse onu ikna etmeyi beceremedi.  Ne kadar dil döküldüyse de çılgın aşığa kar etmedi. Sonunda kendini 5 katlı binanın tepesinden aşağı bıraktı.

Düşerken yüzündeki ifade çarpıcıydı. Belki pişmanlık belki çarpma sırasında duyacağı acının önceki yansımasıydı.

Neyse ki itfaiye önlemini almış ve aşağıya büyük bir bez branda açmıştı. Çılgın aşık brandaya düştü. Onun atlayışına tanık olan bazı vatandaşlar fenalık geçirdi. Çılgın aşık, branda sayesinde hayatta kalırken, hemen ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ölüme gözünü kırpmadan atlayan Nursel Özdemir'in Atatürk Üniversitesi'nde memur olduğu öğrenildi. Anadolu Ajansı'ndan Tevfik Işık çılgın aşığın atladığı anı böyle görüntüleri;




Kategori : GÜNCEL