Galatasaray lige döndü

Galatasaray lige döndü
Galatasaray, UEFA Kupası maçının ardından ara vermeden Lig'de Kocaelispor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.Abone ol

Galatasaray, UEFA Kupası maçının ardından ara vermeden Turkcell Süper Lig'de Kocaelispor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

İsviçre'nin Bellinzona takımı ile dün gece oynadığı karşılaşma sonrasınd Uzun ömurlu metin a bugün öğle saatlerinde İstanbul'a dönen sarı-kırmızılılar, dinlenmeden Kocaelispor maçı hazırlıklarına başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetimindeki antrenman, basına ve taraftara kapalı gerçekleştirildi. Dünkü maçta ilk 11'de forma giyen futbolcular aerobik koşuyla antrenmanı tamamlarken, öteki oyuncular serbest vuruş, şut ve teknik çalışma yaptı.

Bu arada, şut çalışması sonrasında sağ dizinde ağrı hisseden Hasan Şaş'ın tedavisine hemen başlanırken, dün sabah antrenmanında kas tutulması sorunu yaşayan Aydın Yılmaz'ın tedavisine de bugün devam edildi.

Sakatlığı bulunan futbolculardan Linderoth, Mehmet Topal ve Uğur Uçar salonda, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta ve Emre Güngör de sahada, sağlık ekibi eşliğinde, takımdan ayrı çalıştı. Arda Turan ve Ümit Karan'ın tedavileri sürerken, Serkan Çalık ve Barış Özbek'in ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmaları devam ediyor.

Galatasaray, yarın öğleden sonra Kocaelispor maçı için İzmit'e gidecek, akşam da son antrenmanını burada yapacak.



Kategori : SPOR