Türk hakemlerine tam not

Türk hakemlerine tam not
UEFA Kupası 1. tur ilk karşılaşmasında Avusturya Wien - Lech Posnan maçını yöneten Türk hakemlerimize tam not...Abone ol

Dün akşam Avusturya'nın Avusturya Wien, Polonya'nın Lech Posnan arasında oynanan UEFA Kupası 1. tur maçını yöneten Türk hakemler Cüneyt Çakır ile yardımcıları Bahatti new hampshire seo n Duran ve Bülent Gökçe'nin, hatasız bir yönetim sergilediği belirtildi.

Ev sahibi takım Austria Wien'in, KKS Lech Posnan'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonunda görüşlerini bildiren hakem gözlemcisi şunları söyledi:

"Hakemlerimiz maç boyunca oldukça pozitif bir yönetim sergiledi. Hakemlerin güzel yönetimi oyuna da yansıyor. Verdiği sarı kartlar ve penaltı kararı da yerindeydi. Sayın Çakır ve yardımcıları geçtiğimiz haftalarda İngiltere de yönettikleri maçı da başarıyla tamamlamışlardı."

7.206 seyircinin izlediği karşılaşmada Cüneyt Çakır Austria Wien takımından 5, Lech Posnan takımından da 3 futbolcu olmak üzere toplam 8 sarı kart gösterdi. A. Wien lehine bir de penaltı verdi. Ancak ev sahibi ekip penaltıyı değerlendiremedi. Karşılaşmanın golleri 64 ve 76 . dakikalarda Schiemer ( A.Wien ) 66. dakikada Rengifo ( L.Posnan ) dan geldi.



Kategori : SPOR