Hıncal Uluç ikna oldu

Hıncal Uluç ikna oldu
Hıncal Uluç patronunun vizyonuna hayran. İftar yemeğinde yazarlarla buluşan Ahmet Çalık, Uluç'u bakın nasıl ikna etmiş?Abone ol

Sabah'ın 1 numaralı muhalifi, Ahmet Çalık'a yöneltilen eleştirilere kendini siper etti. ışığında patronuna övgüler yağdırdı.

Sabah kadrosu patronları Ahmet Çalık ile iftar yemeğinde buluştu. Çalık Holdingin tanıtım filminden çok etkilenmiş olmalı ki, kö wisconsin seo şesinin büyük bölünü şirketlerin ticari faaliyetlerine ayırdı.

atv-Sabah'ın satışında ortaya atılan idddialara karşın kendilerini verilen brifing Hıncal Uluç'u tatmin etmiş.

"(...)Yani Holding'in kredi bulma konusunda sıkıntısı yok. Öz kaynak sıkıntısı hiç yok. "O zaman niye kamu kuruluşu VakıfBank" diye sordu arkadaşlar.. "Kurulduğumuzdan beri VakıfBank'la iş yapıyoruz. Bankalar topladıkları paraları satarak kazanırlar. Biz de onlar için iyi müşteriyiz" dedi Ahmet Çalık..
VakıfBank'a Sabah kredisi için her yıl ödenen faiz 60 milyon dolar mesela..
Aslında çok uzun, çok ayrıntılı anlatıldı. Dikkatle dinledik ve kafamıza takılan her şeyi sorduk..
Sonunda açıkça ortaya çıktı ki, Çalık Holding ve Ahmet Çalık'ın hiçbir kişi ya da kuruma herhangi bir diyet borcu yoktur.. Ne kurulup gelişirken, ne de Sabah/atv'yi satın alırken..
Bir şey daha öğrendik, keyifle, gururla.. Ahmet Çalık'ın vizyonu, bu ülkenin en büyük medya kuruluşlarından biri olmanın ötesindedir. Orta Asya Türk Cumhuriyetlerinden, Balkan ülkelerine basılan ve dağılan bir Sabah..
Tüm bunların altının çok net çizilmesi, biz Sabah'ı hazırlayanlar için çok önemliydi.



Kategori : GÜNCEL