İşte Volkan Babacan

İşte Volkan Babacan
Hep yedek kulübesinde otururken izledik. İlk kez lig maçında oynayacak. Bir çoğumuz belki de ilk defa görüyor.Abone ol

Fenerbahçeliler üç puan bekliyorlar takımlarından. Tribünden maçı izleyen de ekran başındakiler de Volkan Babacan'ı izleyecek.

Taraflı tarafsızı herkes onu merak ediyor. Kapalı kutu olan kaleci ilk kez lig maçında Fenerbahçe'nin kalesini koruyacak. Geçen yıl iki kupa maçında forma giymiş genç file bekçisinin Gençlerbirliği'ne karşı oynayacak. Daha da önemlisi Babacan'a esaslı bir not verecekler. Geleceğin kalecisi olup olmayacağı tek maçta belli anti seo çalışması olmayacak ama ipuçu verecektir.

Gözler Volkan Babacan'da. (soldan ikinci kişi)
4 EKSİK

Turkcell Süper Lig'in dördüncü haftasında Fenerbahçe, bugün sahasında başkent ekibi Gençlerbirliği'yle karşılaşacak. Fırat Aydınus'un yöneteceği karşılaşma saat 21.00'de başlayacak.

Karşılaşmaya mutlak 3 puan parolası ile çıkacak olan sarı lacivertli ekipte sakatlığı süren Semih, Edu ve Josico'nun yanısıra Hacettepe maçında kırmızı kart gören ve PFDK tarafından 2 maç ile cezalandırılan kaleci Volkan Demirel de forma giyemeyecek. Volkan Demirel'in yerine bugünkü maçta kaleyi Volkan Babacan koruyacak.

MUHTEMEL ONBİRLER

Fenerbahçe'nin başkent temsilcisi karşısına Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Lugano, Yasin, Roberto Carlos, Colin Kazım, Emre, Maldonado, Uğur Boral, Alex ve Guiza 11'i ile çıkması bekleniyor.

İlk üç haftada topladığı 4 puanla ligde 8. sırada bulunan Gençlerbirliği'nin muhtemel 11'i ise Periç, Erkan , El Saka , Traore , Ergün, Mehmet Nas, Koray, Kerem, Engin, Mustafa, Djite.

VOLKAN BABACAN'IN PERFORMANSI MERAK KONUSU

Hacettepe maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Volkan Demirel'in yerine bugünkü mücadelede Fenerbahçe'nin kalesini Volkan Babacan koruyacak. Fenerbahçe formasıyla ligde ilk kez kaleye geçecek Volkan Babacan'ın, maç eksiği nedeniyle performansı merakla beklenirken, bu maçta Volkan'ın yedeği ise bir diğer genç isim Fehmi Mert Günok olacak.

2007-2008 sezonunda Volkan Demirel ve Serdar Kulbilge ile A takım kadrosunda yer alan Volkan Babacan, Serdar'ın uzun süren sakatlığı nedeniyle 30 maçta 18 kişilik kadrolarda olmasına rağmen, ligde hiç forma şansı bulamadı. Volkan, geçen sezon sadece kupada 2 maçta Fenerbahçe kalesini korudu.

Kategori : SPOR