Bu otelin odaları satılık

Bu otelin odaları satılık
Türkiye'de bir ilke imza atılıyor! Bu otelde günü birlik oda kiralaymıyorsunuz... Çünkü otelin her odası satılık. Nasıl olur demeyin...Abone olAlman Hoffman İnşaat, Türkiye'de ilk kez Condo-Hotel uygulamasıyla Ramada Maslak Oteli'nin odalarını satışa çıkardı. Şirket sekiz ayda 171 odanın yüzde 35'ini 59 kişiye sattı. 1 ebay seo kişi ise tam 11 oda satın aldı.

Ramada oteller zincirinin İstanbul'daki 4'üncü oteli, Temmuz 2010'da Maslak'ta açılacak. 342 odalı otelin yapımını ve işletmesini Alman Hoffman İnşaat üstlenecek. İş oteli olarak hizmet verecek otelde, Türkiye'de ilk kez "Condo-Hotel" konsepti uygulanacak. Sisteme göre Hoffman İnşaat, yatırımcılara sattığı otel odalarını 15 yıllığına kiralayarak, yatırımcısına yıllık 20 bin dolar kira getirisi sağlayacak.

Otelde odası bulunan her yatırımcı yılın herhangi bir döneminde 30 gün süreyle odayı kullanma hakkına da sahip olacak. 171 odanın arsa bedeli olarak arsa sahibine verildiği projede, geriye kalan 171 odanın yüzde 35'i 59 kişiye sekiz ayda satıldı. İstanbul Ramada Maslak'ta yatırımcılardan biri 11 oda alırken, ortalama olarak yatırımcı başına 2.5 oda satın alındığı belirtildi.

Hoffman İnşaat Satış Müdürü Kaan Gerçek, 22 metrekare büyüklükteki odaları 200 bin dolardan satışa çıkardıklarını söyledi.



Kategori : GÜNCEL