Kartalda Seriçe kulübe gözüktü

  • Ana Sayfa
  • Kartalda Seriçe kulübe gözüktü
Kartalda Seriçe kulübe gözüktü
Beşiktaş, Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.Abone ol

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de yarın Gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, sakatlığı bulunan Tello'nun takımdan ayrı düz koşu yaptığı bildirildi. Tello'nun durumunun yarın netl en iyi reklam ayarları ik kazanacağı açıklandı.

Takım halinde ısınma ile çalışmaya başlayan futbolcuların, 5'e 2 pas çalışması ve taktik çift kale maç yaptığı öğrenildi.

Antrenmanın ikinci bölümü sağanak yağmur altında yapılırken, Ertuğrul Sağlam'ın, Gaziantepspor maçı öncesinde bütün oyuncuları kampa aldığı bildirildi.

Kadro henüz belli değil
Beşiktaş'ta UEFA Kupası'nda oynanan Matelis Kharkiv maçı geride kalırken, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın Gaziantepspor'a karşı nasıl bir kadro oluşturacağı henüz kesinlik kazanmadı.

Sakatlıklar yüzünden sıkıntı yaşayan ve perşembe günü oynanan maçta sakatlanan Cisse'yi riske etmek istemeyen Sağlam'ın bu bölgede Uğur İnceman ile birlikte Serdar Kurtuluş'a görev vermeyi planladığı, defansın sağında ise İbrahim Toraman'ı oynatacağı öğrenildi.

Sakatlığının geçmesi durumunda Tello'yu da tekrar sol bekte oynatacak olan Sağlam'ın Matelist Kharkiv karşısında ilk kez Siyah - Beyazlı formayı giyen Seriç'i de kulübeye çekeceği belirtildi.

UEFA Kupası'nda yedek kulübesinde oturan Bobo'nun da tekrar ilk 11'e dönmesi beklenirken, Nobre'nin Gaziantepspor maçına yedek başlayacağı ifade edildi.

Sağlam'ın sağlık ekibiyle de konuşarak Rüştü'nün sakatlığı hakkında bilgi aldığı ve bu oyuncudan Gaziantepspor maçında yararlanmak istediği öğrenildi. Ancak Rüştü'nün bu maçta forma giymesinin zor olduğu belirtildi.



Kategori : SPOR