Eruygurun son durumu

Eruygurun son durumu
Orgeneral Şener Eruygur'un tedavi gördüğü hastanede yeniden tomografisi çekildi.Abone ol

Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde düşmesi sonucu beyin kanaması geçiren ve boyun kemiği kırılan emekli Orgeneral Şener Eruygur'un tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tomografisi çekildi.

Hastanenin birinci katındaki yoğ maryland seo un bakım ünitesinden jandarma ekipleri ve hasta bakıcıların kontrolünde sedyeyle çıkarılan Eruygur, asansörle giriş katındaki tomografi ünitesine getirildi. Yaklaşık 20 dakika süren tomografi çekiminin ardından Eruygur, tekrar yoğun bakım ünitesine götürüldü.

Başhekim Prof. Dr. Nazım Mutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çekilen tomografinin sonuçlarını yarın alacaklarını ancak ön görülerinin ''durumun kötü olmayacağı'' yönünde olduğunu söyledi.

Önceki tomografide kanama alanında büyüme görmediklerini bildiren Mutlu, olumlu gelişmeye rağmen Eruygur'un yoğun bakım hali ve hayati tehlikesinin devam ettiğini dile getirdi.

Mutlu, ''Kanama durmuş durumda, yeni bir büyüme olmaması bizim için sevindirici ama hala olay toparlanmış değil. Şu anda kanama alanında küçülme yok. Ancak durmasının ardından yavaş yavaş küçülme bekliyoruz. Bunu da zaman gösterecek'' diye konuştu.

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında tutuklanarak Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne konulan emekli Orgeneral Şener Eruygur, hipertansiyon nedeniyle düşmesi sonucu KOÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılmıştı.



Kategori : GÜNCEL