Ergenekoncu teğmenler çözüldü

  • Ana Sayfa
  • Ergenekoncu teğmenler çözüldü
Ergenekoncu teğmenler çözüldü
Ergenekon'da 7. dalga ağır geldi! Savcı, muvazzaflara dokundu, teğmenler için hazırlanan iddianame ise bir hayli ilginç!Abone olErgenekon terör örgütüne yönelik yapılan 7. dalga operasyonunda askerden transeksüele, Ülkü Ocakları başkanından Hizbul Tahrir örgütüne kadar değişik kesimlerden gözaltına alınan 18 kişinin örgütle bağlantısının şifresi çözülüyor. İşte A'dan Z'ye 7. dalga şifreleri;

Tutuklanan muvazzaf askerler ile askeri öğrencinin, Ergenekon terör örgütünün tutuklu sanığı emekli maliye müfettişi Kemal Aydın ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan kızkardeşi Neriman Aydın'a bağlı Ankara Hücresi olarak görev yapan 'Teğmenler' gurubuna mensup oldukları iddia edildi. Star Gazetesi tutuklanan şahısların neyle suçlandıklarını öğrendi.

ANKARALI TEĞMENLER GRUBU
İrticacılar ile cihada hazırlık!

Teğmen M.A. Ç.'nin liderliğini
yaptığı belirlenen Ankara'daki
'Teğmenler Grubu'nun' Hizbul
Tahrir terör örgütü ile de yakınispanyolca seo r>ilişki kurarak darbe zemini
oluşturmak için sansasyonel
bir eylem için hazırlandıkları
ortaya çıktı. Hatta bu grubun
Ankara'da özel 'Cihat Bölgeleri'
oluşturmalarına yardımcı
oldukları belirlendi.

TEĞMEN M.A.Ç.: Ankara'da görevli, komutanları ile ilgili topladığı istihbarat bilgilerini Kemal ve Neriman Aydın'a iletiyor. Darbe planları yaparak, TSK'nın alt kadro subayları arasında 'Yakında darbe olacak' diyerek darbe zemini oluşturmaya çalışıyor.

TEĞMEN N.Ç.: Kırklareli'nde görevli, komutanlarla ilgili olarak topladığı her türlü istihbarat bilgilerini Kemal ve Neriman Aydın'a iletiyor.

TEĞMEN E.M.: Hakkari'de görevli, Kemal ve Neriman Aydın ile birlikte oluşturdukları karargah evlerinde toplantılar düzenliyorlar.

TEĞMEN H.H.U.: Ankara'da görevli, Kemal ve Neriman Aydın ile toplantı düzenliyor. Karargah evlerini koordine ediyor.

TEĞMEN Ö.K.: Elazığ'da görevli, Kemal ve Neriman Aydın'ın Harp Okulu Öğrencileri için oluşturduğu karargah evlerinde ders veriyor. Örgütün propogandasını yaparak örgüte eleman temin ediyor.

TEĞMEN-HİZBUL TAHRİR BAĞI
Terör örgütü üyeliğinden
tutuklandılar

Ergenekon soruşturmasında
gözaltına alınan 5 teğmen ile
1 askeri öğrenci Beşiktaşta'ki
İstanbul Adliyesi'nde Savcı
Zekeriya Öz tarafından
sorgulandı. Teğmenlerden Ö.K.
serbest bırakılırken, teğmen
E.M, M.A.Ç, N.Ç, H.H.U, askeri
öğrenci Y.T. tutuklanmaları
istemiyle İstanbul nöbetçi
9. Ağır Ceza Mahkemesi'ne
sevk edildi. Mahkeme 4
teğmen ile 1 askeri öğrenciyi
'terör örgütü üyeliği'nden
tutukladı. Tutuklular, Hasdal
Askeri Cezaevi'ne gönderildi.

ASKERİ ÖĞRENCİ Y. T.: Ankara Kara Harp Okulu Öğrencisi, Kemal ve Neriman Aydın ile sıklıkla görüşüyor. Onların düzenlediği toplantılara katılarak, kendi arkadaşlarının psikolojik ve siyasi yapılarıyla ilgili örgüte bilgi aktarıyor

K.B.: Teğmen M.A.Ç. grubu ile ilişkili ve bu birimde faaliyet gösteriyor. Hizbul Tahrir örgütü içerisinde sürekli olarak sohbetler düzenleyip, toplantılara katılıyor. Hizbul Tahrir örgütü ile Teğmenler grubu arasında iletişimi sağlıyor.

S.S.: K.B. ile birlikte aynı hücrede görev yapıyor. Bektaş'ın yardımcısı konumunda

D.Y.: K.B. grubunda onunla beraber çalışıyor.

H.D.: Kemal Aydın'ın Ankara'da ki bazı arsa işlerini takip ediyor. Bazı kişilerin fişlenmesi için istihbarat çalışmaları yapıyor. Teğmenler gurubundan.

ÖRGÜTE SIZMA MI?
R.D.: Ankara'da Hizbul Tahrir örgütü içerisinde faaliyet gösteriyor. Piknik ve toplantılar düzenleyerek örgütsel faaliyetlerde bulunuyor. S.S. ve K.B. ile görüşüyor

R.Y.: Hizbul Tahrir Örgütü içerisinde örgütsel faaliyetlerde bulunuyor.

M.O.K.: Ankara'da Cihat Bölgeleriyle irtibatlı S.S.'nin eniştesi

M.O.: Topladığı arkadaş grubunu ve bazı kişileri Hizbul Tahrir gurubuna sokarak, örgütün tabanının güçlenmesini sağlıyor.



Kategori : GÜNCEL