Mehmet Şimşek Parise gitti

Mehmet Şimşek Parise gitti
Devlet Bakanı Şimşek, yatırım konusunda çeşitli toplantılara katılmak üzere bugün Fransa’nın başkenti Paris’e gitti.Abone olDevlet Bakanı Mehmet Şimşek, yatırım konusunda çeşitli toplantılara katılmak üzere bugün Fransa’nın başkenti Paris’e gitti.

Edinilen bilgiye göre, Bakan Şimşek, Paris’te yarın, uydu ile ohio seo tişimi konusunda faaliyet gösteren Eutelsat grubu ve Avrupa Uzay ve Havacılık Kurumu (EADS) yetkilileriyle görüşecek. Şimşek’in, Paris Diplomatik ve Stratejik Çalışmalar Enstitüsünü de ziyaret etmesi bekleniyor.

Devlet Bakanı Şimşek, 23 Eylül Salı günü, Paris Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretinde, "Türkiye Ekonomisinin Dinamizmi ve Beklentiler" konulu bir konuşma yapacak.

Toplantılarda, Bakan Şimşek başkanlığındaki Türk heyeti, Türkiye’deki yatırım ortamı ve imkanları konusunda ayrıntılı sunum yapacak ve Türkiye’nin dinamik bir ekonomiye sahip olduğu, iş ve yatırımın geliştirilmesine imkan veren düzenlemelerin yapıldığı vurgulanacak.

Toplantılar çerçevesinde, Fransız iş adamlarının, jeo stratejik önemi her geçen gün daha da artan Türkiye’ye daha çok yatırım yapmaları çağrısı yapılacak. Fransa’daki temaslarının ardından New York’a geçecek olan Şimşek, Paris’ten ayrılmadan önce basın toplantısı düzenleyecek.



Kategori : POLİTİKA