Konyasporda keyifler yerinde

Konyasporda keyifler yerinde
Antalyaspor'u 1-0 yenen Konyaspor'da, antrenör Nevzat Dinçbudak, karşılaşmayı değerlendirdi.Abone olTurkcell Süper Lig'de Antalyaspor'u 1-0 yenen Konyaspor'da, antrenör Nevzat Dinçbudak, karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıkları için memnun olduklarını söyledi.

Nevzat Dinçbudak, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, kend colorado seo ileri için Antalyaspor maçının zor olacağını bildiklerini, hafta içinde teknik direktör Raşit Çetiner'in görevden ayrılmasının ardından takımı bu maça kendisinin hazırladığını hatırlattı.

Rakiplerinin cezası nedeniyle maçın Adana'da yapılmasının kendileri için bir avantaj olduğunu belirten Dinçbudak, ''Maçın özellikle ikinci yarısında çok iyi mücadele ettik. Bizim için önemli olan 3 puandı, bunu aldığımız için de memnunum'' dedi.

Dinçbudak, bir soru üzerine, yönetimin kendisine bu hafta takımı hazırlaması için görev verdiğini, kendisinin de futbolcuları maça en iyi biçimde hazırladığını bildirdi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Jozef Jarabinski de, ''Ceza maçımızdı, bu maçta tam anlamıyla cezalandırıldık'' diye konuştu.

Karşılaşmada iyi oynamadıklarını ve ofansif olarak yeterli bir futbol sergileyemediklerini anlatan Jarabinski, ''Sonucunda az sayıda şans yakalayabildik'' dedi.

Jarabinski, bir soru üzerine, takımında herhangi bir yorgunluk sorunu olmadığını kaydetti.



Kategori : SPOR