Skibbe oyunu beğendi

Skibbe oyunu beğendi
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Kocaelispor karşısında maç boyunca etkili olduklarını söyledi. Abone ol

Michael Skibbe, 4-1 kazandıkları Kocaelispor maçının ardından yaptığı açıklamada, maçın son dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkan Nonda'nın durumunun iyi olduğunu, rakibiyle girdiği mücadelede gelen krampon darbesiyle ayağında açılan yaraya dikiş atıldığını bildirdi.

Skibbe, Nonda'nın, gelecek hafta yapılacak Konyaspor maçına dek iyileşeceğini tahmin ettiklerini kaydetti.

Kocaelispor maçı hakkında da görüş bildiren Skibbe, şöyle konuştu:

''Maçın tamamında biz etkiliy kentucky seo dik. 1-0 yenik duruma düşmemize karşın 90 dakika boyunca maçın kontrolü elimizdeydi. Bu kontrolü gol paslarıyla 4-1'e getirdik. Maçtan çok memnun kaldım, bundan sonra çok daha iyi olacağız. Şöyle düşünüyorum ki, buradaki maç Bellizona maçıyla aynıydı. Orada da aynı performansı gösterdik. Bu maçta Kocaelispor'un atakları oldu, rakibimiz gol bulabilirdi, maç 4-3 bitebilir hatta kaybedebilirdik de ama sonuç olarak biz iyi oynuyoruz. UEFA Kupası maçında bunu gösterdik.

Kewell ve Baros'un performanslarından da memnun olduğunu dile getiren Skibbe, iki futbolcu için ''Kendileri Avrupa'da başarılı olmuş futbolcular. Deneyimlerini futbollarına yansıtıyorlar'' dedi.

Skibbe, Kocaelispor maçında topu zeminde tutmayı başardıklarını ve zeminde oynayarak gol yollarında etkili olduklarını anlattı.

Alman çalıştırıcı, Kocaelispor maçında forma giyen Hasan Şaş'ın durumuyla ilgili olarak da, ''İyi bir takım oluşturduk. İyi bir takımda rekabet olması, forma için mücadele olması gerekiyor. Bu mücadelenin de takımı öne götüreceğine inanıyorm. Hasan Şaş'ı ben de beğendim, gerçekten çok istekli bir oyuncu. Aslında bu maçta alışılmadık bir pozisyonda oynadı ve görevini başarıyla yerine getirdi'' diye konuştu.

''DERELİ, YENİLGİNİN HAZIRLAYICISIDIR''

Kocaelispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu da son 15 dakikaya dek iyi oynadıklarını, yapılan bazı savunma hatalardan dolayı farklı skorlu yenilgiyle sahadan ayrıldıklarını söyledi.

İpekoğlu, şöyle devam etti:

''Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum ama sayın Dereli 'bu yenilginin hazırlayıcısı oldu' diye düşünüyorum. Yediğimiz ilk golde kaleciye bir müdahale var. Anadolu takımlarına karşı normal maç yöneten hakem göremeyecek miyiz? Anadolu takımları olarak kurbanlık koyun gibiyiz. Sadece gol değil gol dışında da verdiği kararlar yanlıştı.''



Kategori : SPOR