Kayınbirader dehşet saçtı

Kayınbirader dehşet saçtı
Eşinden ayrılan ve oğlunu gezdiren baba çocuğu kayınpederinin evine bıraktı. Ancak burada kayınbiraderle tartıştı.Abone ol

Niğde'de iki aile arasında çıkan kavgada, 2 kişi bıçaklanarak öldürüldü.

Bir süre önce eşinden ayrılan İsmail Çakmak, eski kayınpederinin evine giderek çocuğunu ge hair transplant cost in turkey zdirmek için izin aldı.

İsmail Çakmak daha sonra çocuğunu bırakmak için annesi Nevriye Çakmak ve erkek kardeşi Metin Çakmak ile birlikte eski kayınpederinin Dere Mahallesi'ndeki evine geldi. Burada henüz bilinmeyen bir nedenle İsmail Çakmak ve eski kayınbiraderi Murat D. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Murat D. eski eniştesi İsmail Çakmak, eniştesinin annesi ve aynı zamanda halası olan Nevriye Çakmak ve oğlu Metin Çakmak'a ekmek bıçağı ile saldırdı. Boğazından yaralanan İsmail Çakmak ve annesi Nevriye Çakmak olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Metin Çakmak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Cinayet zanlısı Murat D, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay yerinde bir adet de kuru sıkı tabanca bulundu. Hayatını kaybedenlerin yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.



Kategori : GÜNCEL