Zor zamanlarda ilk o aranıyor

Zor zamanlarda ilk o aranıyor
Ergenekon operasyonlarını ilk ondan öğrendik. Gözaltına alınanların ilk aradığı kişi de o.Abone ol

Tuncay Özkan da göz altına alınırken Emekli Orgeneral Hurşit Tolan gibi telefona sarılarak CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü'yü aradı.

Özkan ve Tolon'un eskiden avukatlığını yapan Mengü'nün Ergenekoncu'lardan bu şekilde başka kimlerin de aradığı merak konusu. “Ağabey beni alıy hair transplant turkey cost orlar” Emekli Orgeneral Hurşit Tolon, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltı askeri lojmanın kapısına dayandığında kapıyı açmayarak CHP Milletvekili, Şahin Mengü'yü aradığı ortaya çıkmıştı.

ONUR DUYARIM

CHP Milletvekili Şahin Mengü, "Beni Hurşit Tolun arıyorsa, Tuncay Özkan gibi namusluluğu hiç tartışılmayacak bir gazeteci arıyorsa, bundan onur duyarım" dedi. Mengü, eskiden beri Özkan'ın avukatlığını yaptığını, Özkan ile avukatlık müvekkillik ilişkisinin 16 yıl öncesine dayandığını söyledi.

PAŞA ASLAN GİBİ MAŞALLAH

Mengü, telefonla görüştüğü Özkan'ın sağlık sorunları olduğunu, buna dikkat edilmesi gerektiğini kaydetti. Hurşit Tolun'un sağlık sorunu olup olmadığının sorulması üzerine Mengü, "Hayır yok. Paşa aslan gibi maşallah" dedi. Ergenekon zanlıları ile anılmanın kendisini rahatsız edip etmediğine ilişkin bir soru üzerine Mengü, "Ben Hurşit Tolun gibi, bu ülkenin ordusuna şerefiyle hizmet etmiş insanların avukatlığını yapmaktan onur duyarım. Beni Hurşit Tolun arıyorsa, Tuncay Özkan gibi namusluluğu hiç tartışılmayacak bir gazeteci beni arıyorsa, bundan onur duyarım" diye konuştu.

Osman Asilmtürk/Bugün



Kategori : POLİTİKA