Lincolne bir haller oldu

Lincolne bir haller oldu
Galatasaray'ın yıldızı Lincoln'ün performansı son maçlarda büyük çıkış gösteriyor. Altında yatan neden ne?Abone olGalatasaray'ın yıldızı Lincoln'ün son günlerde yaptığı patlamanın sırrı ortaya çıktı. Brezilyalı futbolcu, Bellinzona maçı öncesi Polat'la görüştükten sonra adeta kimlik değiştirdi ..

Sarı- kırmızılı takı ersağ nedir ma transfer olduğu ilk dönemlerde başarılı maçlar çıkartan ancak ardından kayıpları oynayan Brezilyalı futbolcu; Bellinzona ve Kocaeli maçlarında tekrar sahneye çıktı.

Lincoln'ün bir anda gösterdiği bu büyük değişimin ardında ise başkan Adnan Polat'la yaptığı görüşme var. Bellinzona mücadelesinden önce İsviçre'de Lincoln'le özel bir toplantı yapan Polat, "Türkiye'ye geldiğin günden bu yana taraftarımız seni bağrına bastı. Kötü oynadığında bile alkışlandın. Hagi'den beri hiçbir futbolcumuz bu kadar ilgi görmedi. Yani Hagi'nin yeri sadece sana layık görüldü. Seni bu denli yüksek noktada gören taraftarı üzmeye hakkın yok" demişti.

Bu sözler karşısında çok duygulanan yıldız oyuncu ise "Ben de taraftarlarımızı çok seviyorum. Sakatlıklarla ilgili sorunlar yaşamıştım ve zor toparlandım. Ancak bundan sonra benim günlerim başlıyor" cevabını verdiği öğrenildi. Lincoln, toplantıdan sonra çıktığı Bellinzona ve Kocaeli maçlarında takımın en iyilerinden biri oldu.

Kategori : SPOR