Uluç Fenerlileri kızdıracak

Uluç Fenerlileri kızdıracak
Hıncal Uluç yine Fenerbahçelileri kızdıracak. Aragones ve takımın son durumunu değerlendirdi.Abone ol

Usta kalem Hıncal Uluç, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı başaran fakat ilk maçında Porto'ya farklı yenilen Fenerbahçe'yi değerlendirdi.

Uluç "Geçen sene Fener'in son 8'e kalması bazı talihli maçlar sonucundaydı. İşleri denk gitti. İyi bir takım değil. Hocası da iyi değil" dedi. Uluç köşesinde şunları söyledi:

Geçen seneki Fenerbahçe'nin, son 8'e kalması da ersağ 2024 bazı talihli maçların sonucundaydı. Fenerbahçe'nin işleri geçen sene denk gitti. İçeride de denk gidiyordu aslında. Son anda Galatasaray'a şampiyonluğu nasıl kaptırdılar onu da hâlâ anlamış değilim!.. Gökten bir sihirbaz indi Fener'den aldı, Galatasaray'a verdi sanki!..

Fenerbahçe iyi takım değil. Hâlâ açıyorum gazeteleri; "Aurelio, Aurelio, Aurelio..." Sen hâlâ Aurelio'yu arıyorsan, 'sakatlandı' diye Semih'i arıyorsan, Tuncay'ı arıyorsan ki Tuncay olağanüstü bir futbolcu değil, Tuncay Fenerbahçe'nin moral gücü olan, her tarafa koşan, tribünlerle takımın ilişkisini sağlayan ve hakem 'bitti' diye düdük çalana kadar yenilgiyi kabul etmeyip, bu ruhu da arkadaşlarına aşılayan bir futbolcuydu.

Yani psikolojik özelliği, futbol özelliğinin üstünde bir adamdı. Ama sen hala o Tuncay'ın yerine birini koyamadığını görüyorsun, o Aurelio'nun yerine birini koyamıyorsun, Semih'i arıyorsun! O zaman da sen iyi takım değilsin. Kim ne derse desin!..

Hocası da iyi değil. Aragones hakkında başından beri söylediklerimin hepsi bir bir çıkıyor. Aragones'in Fenerbahçe'de oyuna bir katkısı yok. Sahanın kenarında boşuna duruyor. Oynanan oyunu, okuyup anlayıp 'ona göre müdahale etmesi' diye bir şey yok. Ben biliyorum ki Burak oynuyorsa çıkacak Kazım girecek, Kazım oynuyorsa çıkacak Burak girecek. İkisi birden oynuyorsa, 'Eyvah şimdi ne yapacak' diye başlıyorum düşünmeye!.. Herkes böyle. Aragones'e inanan, güvenen Fenerli de yok.



Kategori : SPOR