Tuzlada basına iftar

Tuzlada basına iftar
Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci, basın mensuplarını da unutmadı ve bir iftar yemeği verdi. Abone ol

Başkan Mehmet Demirci ve yardımcıları tarafından Tuzla sahilinde Konak Köfte’de ağırlanan basın mensuplarının yemeğe yoğun katılımları vardı. Oruçlar açıldı, birlikte yemekler yenildi. Yemeğin ardından çaylar yudum metal kalem lanmaya ve sohbete geçildi. Akşamın ev sahibi olan Belediye Başkanı Mehmet Demirci kısa bir konuşma yaptı basın mensuplarına:

“Hep birlikte olmak için buluştuğumuz iftar soframıza hoş geldiniz’’ diyerek söze giren Başkan, kısaca Tuzla’da Ramazan nasıl geçiyor ondan bahsetti: “İhtiyaç sahipleri için kurmuş olduğumuz iftar çadırında binlerce vatandaşımız iftarlarını açıyor. Biz komşusu açken tok yatanlardan değiliz. Binlerce erzak kolisini yoksul vatandaşlarımızın evlerine götürdük. Ramazan ayının son haftasını yetimlerimize yardıma ayırdık ve onları bayrama eksiksiz girmeleri için baştan ayağa giydiriyoruz. Bu yıl farklı bir uygulama ile Ramazan Eğlence Tırı ile tüm mahallelerimizi gezerek eski Ramazan eğlencelerini, Hacivat - Karagözü ayaklarına götürdük. Ramazan’ı Tuzla’da doyasıya yaşadık, yaşattık dedi.”

Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci, konuşmasının ardından, yemek davetine katılan basın mensuplarına bayram hediyesi takdim etti.



Kategori : GÜNCEL