Kartalda doyumsuz konser

Kartalda doyumsuz konser
Türkücü Bülent Serttaş, Kartal’da doyumsuz bir konsere daha imza attı. Konsere katılanlar türkülerle coştu.Abone ol

Kartal Ramazan Kültürevi’nde düzenlenen konserde sanatçı, değişik yörelere ait birbirinden güzel türküleri salonu dolduran yüzlerce Kartallının alkışlarıyla seslendirdi. Konser sırasında Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, kendisine bir Kartal plaketi verdi. Sanatçı da bu jeste karşılık başkanın çok sevdiği “Mihriban” adlı türküyü seslendirdi. Başkan ve Serttaş, konser sonrasında kültürevinde çay içip vatandaşlarla sohbet ettiler.

Kartal Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında, Kartal’da sevenleriyle buluşan ünlü türkücü Bülent Serttaş, Kartallılardan yoğun ilgi gördü. Serin havaya aldırmayan sanatçının hayranları, salonun a fosforlu kalem çılmasından çok önce kültürevi önünde uzun kuyruklar oluşturdular.

Konserde kendisini halka sevdiren ve onunla özdeşleşen “Ağlama Annem, Kimbilir, Ah Babam Sağolsaydı” adlı türkülerini seslendirerek başlayan sanatçı, “Ağrı Dağın Eteğinde, Ah Gönlüm, Söyleme, Bir Beyaz Mendil, Sivas’ın Yolları, Açma Perdeleri, Menşure Hanım, Aşığım Yanmışım, Tasa Koydum” ve Karadeniz yöresinden sevilen türkülerden bir potboriyi seslendirdi. Konser sırasında Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar da sanatçıya bir Kartal plaketi verdi. Başkan yaptığı kısa konuşmada, halkla bütünleşen ve halkın sevgisini kazanan Kaliteli bir sanatçıyı Kartal’da konuk etmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan, Kartal’ın İstanbul’un yeni Merkezi olma hedefinin adım adım gerçekleştirildiğini, Kartalite ve (Kartal Sosyal Araştırma Dayanışma İyileştirme Merkezi) KADİM adlı yeni projesinden de söz ederek Kartalite’ye yakışan sanatçılar kervanına katılan Bülent Serttaş’a Kartal halkı adına yaşattığı doyumsuz müzik ziyafeti için teşekkür etti.

Sanatçı da, Kartal ve Kalite kelimelerinin birleşmesinden oluşan Kartalite Projesi’ni sıkça duyduğunu, başkanın Kartal’daki çalışmalarını ilgi ve beğeniyle takip ettiğini ve Kartal’ın İstanbul’un yeni merkezi olacağına gönülden inandığını söyledi. Sanatçı, Kartallı seyircilerin coşku ve ilgisinin kendi TV programındaki seyircilerle kıyaslandığında çok daha sıcak ve samimi olduğunu vurgulayarak “Bu seyircilere ne yapsam azdır. Kendimi bir anda evimde hissettim, Hepiniz benim anam, babam, kardeşim, bacım oldunuz. Sizlere ne söylesem azdır, sizlere canım feda” dedi. Sanatçı hayranlarının ilgisi ve sevgi gösterileri karşısında bir saatlik programını yaklaşık yarım saat daha uzattı. Sanatçı, konser sırasında başkanın sevdiği “Mihriban” adlı türküyü de kendisine ithaf ederek seslendirdi. Konser bitiminde, sanatçı gördüğü ilgi ve sıcaklıktan dolayı başkan ve tüm Kartallılara yeniden teşekkür etti.

Konser sonrası başkanın etrafını saran Kartallılar, böyle bir sanatçıyı kendileriyle buluşturdukları için başkana teşekkür ettiler. Ardından başkan ve sanatçı, Ramazan Kültürevi’nde sohbet edip birlikte çay içtiler. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Bülent Serttaş, hiçbir hayranını kırmayarak onların fotoğraf çektirme isteklerini kırmadı.



Kategori : GÜNCEL