Edepsizlik etme çekil kenara

Edepsizlik etme çekil kenara
Doğan medyası Erdoğan'ı adım adım takip ediyor. Kitap fuarına katılan başbakanın damarına bastılar.Abone olKocatepe avlusunda 27. Kitap ve Kültür Fuarı'nı gezen Başbakan Erdoğan'ı Hürriyet ve Milliyet muhabirleri sinirlendirdi.

Fuarda stantları gezen Erdoğan'ı, Deniz Feneri Der turkey hair transplant package neği standıyla aynı karede yakalayan muhabirler Erdoğan'ı çileden çıkarttı.

Erdoğan dernek standının arkasından yürüyünce

Milliyet ve Hürriyet muhabirleri Başbakan Erdoğan’ı, fuarda bulunan Deniz Feneri Derneği’nin standıyla aynı karede görüntüleyebilmek için standın önünde bekledi. Erdoğan’ın Deniz Feneri Derneği yerine başka bir standa yönelmesi üzerine gazeteciler de aynı standa gitti. Milliyet ve Hürriyet muhabirleri Erdoğan’ı, arkasında bulunan Deniz Feneri Derneği standıyla aynı karede görüntülerken Erdoğan sinirlendi.

Güzel bir akşamda yaptığına bak

Erdoğan, Hürriyet muhabirini, “Sen çok akıllısın, ben senin aklını biliyorum. Terbiyesizlik edepsizlik etme çekil kenara. Böyle güzel bir akşamda yaptığına bak” diyerek azarladı. Bunun üzerine fuar alanında bulunan gazeteciler korumalar tarafından dışarı çıkarıldı.

Kategori : POLİTİKA