Emreden Galatasaraya ihanet!

Emreden Galatasaraya ihanet!
Emre Belezoğlu yine Galatasaraylı taraftaları kızdırdı. Aile boyu Fenerli olan Emre'den duygusal açıklamalar...Abone olFenerbahçe taraftar sitesi “www.antu.com”un radyosuna açıklamalar yapan Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli kulübe para için gelmediğini söyledi, “Ailemden dolayı Fenerbahçeli bir çocuktum”dedi

Sarı-lacivertli ekibin yıldızların Kuvars kum dan Emre Belözoğlu, taraftar internet sitesi www.antu.com’un radyosunda ilginç açıklamalarda bulundu.

Para için gelmedim

Taraftarların sorularını yanıtlayan milli oyuncu ailesi Fenerbahçeli olduğu için çocukluğunda kendisinin de Fenerbahçeli olduğunu bildirdi, “Fenerbahçe’ye para için gelmedim” diye konuştu.

Kader beni Galatasaray'a taşıdı

Fenerbahçeli biri olarak, sarı-lacivertli ekibe transfer olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Emre,”Galatasaray’a büyük hizmetler yaptım. Çocukluğumda Fenerbahçeliydim. Kader beni 13 yaşımda Galatasaray altyapısına taşıdı. Daha sonra A takıma çıktım ve çok güzel günler yaşadım. Bu demek değil ki Fenerbahçe’de güzel günler yaşamayacağım.

Fenerbahçeli bir genç

Fenerbahçeli bir genç olarak Fenerbahçe’ye gelmiş olmaktan çok mutluyum. Oynadığımız takımlarla özdeşleşiyoruz biz, ama profesyonel futbolcu olduğumuzdan dolayı şu an benim için esas olan Fenerbahçe’nin başarısı. O dönemde de esas olan Galatasaray’ın başarısıydı ama Fenerbahçeliydim, bu bir gerçek ” dedi.

Kategori : SPOR