Servet açık sözlülüğünün kurbanı

  • Ana Sayfa
  • Servet açık sözlülüğünün kurbanı
Servet açık sözlülüğünün kurbanı
Sevret dilinin kurbanı oldu. Sahadaki oyunu beğenmediğini söyleyen Servet'e yönetim yasak getirince çark etti.Abone ol

Servet Çetin, Galatasaray Store’da düzenlenen imza gününde taraftarlara imza dağıttı. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan milli oyuncu, Teknik Direktör Michael Skibbe’nin sis seo temini beğenmeme gibi bir lüksünün olamayacağını vurguladı

Bellinzona ve Kocaelispor maçlarından sonra sistem konusunda yaptığı yorumlar yüzünden kendisine konuşma yasağı gelmediğini kaydeden başarılı futbolcu, “Benim söylediklerimi insanlar istedikleri gibi çevirip, istedikleri gibi yazıyorlar. Benim söylediklerim farklı, anlatılan, yazılanlar farklı şeyler. Benim söylediğim, takımda 12 sakatımız var ve hepsi ilk 11’de oynayacak futbolcular, ama ’Servet oyun sistemini beğenmiyor’ gibi haberler çıktı, benim böyle bir lüksüm olamaz. Dönüşlerimiz geç olduğu zaman, savunma oyuncuları sıkıntı yaşar. Bu her takımda böyle olur. Eksiklerimiz de bizi etkiliyor. Defansif orta saha oyuncularımızın hemen hemen hepsi sakat, bunun da sıkıntısını duyuyoruz” dedi.
Maçlarda takımın başarısı için hücuma katıldığına dikkat çeken Servet, yeni partneri Meira ile iyi anlaştığını sözlerine ekledi.



Kategori : SPOR