Kaptan Bülentin sahur taktiği

Kaptan Bülentin sahur taktiği
Galatasaray'ın efsane kaptanının unutulmaz Ramazan anıları. Bülent Korkmaz orucu ve sahur vaktini anlatıyor.Abone olŞu günlerde boşta olsa da futbol hayatını teknik direktör olarak sürdürüyor. Futbolcu ve teknik adamlık yaptığında oruçlarını düzenli tutamadığını ancak bu sene sıkıntı yaşamadığını anlatıyor.

Bugün gazetesine konuşan Bülent Korkmaz futbolculuk hayatındaki düzenliliğini Ramazan ayına da yansıtmış.

Herkesin mutlu olduğu ay

Müslümanlar için ço Cricket çakmak k özel ve mübarek bir aydır. Özellikle müslümanlar bu ayın bereketinden olsa gerek paylaşmak adına, iyilik adına daha çok aktif oluyorlar. Dolayısıyla da büyük haz alıyorlar. Ramazan herkesin mutlu olduğu bir ay.

Zekatımızı veririz

Profesyonel futbolcuyken ve teknik direktörlük zamanlarımızda oruç tutma şansımız çok olmuyor. Çünkü işimiz ağır, gergin oluyoruz. Ama boştayken rahatız. Bu ayda dostlarımızla beraber olma şansını daha çok yakalıyoruz. Fakirlere, ihtiyacı olanlara zekatımızı veririz.

Her akşam bir dostumun iftar sofrasındyım

Ben yapmıyorum ama eşim yapar. Benim ne istediklerimi bildiği için her şeyi o ayarlıyor. Ama her akşam bir dostumuzla birlikte oluruz. Ya onlar gelir ya biz gideriz. Muhabbet ve sohbetin en yoğun olduğu iftar sofralarından biz de sebepleniyoruz.

Pide olmazsa olmaz

Önceliğim çorbadır ama tabi Ramazan'ın özelliği pidedir.

Saatin alarmını sahur için kurar yatarım

Evet. Alırım saatimin alarmını kurar yatarım. Sabah namazından yarım saat önce de kalkar mutlaka sahurumu yaparım.

Davulcu duymadım

Bulunduğumuz semtte hiç davulcu duymadım. Bahşiş almaya da kimse gelmedi.

Küçükken hevesliydik

Küçükken çok hevesliydik. Sahura kalkmak, oruç tutmak bizi heyecanlandırırdı. Şimdi ailemle iftarda birlikte yemek yemek bana büyük mutluluk veriyor.

İftar mönüsü

Çorba
Pilav
Güllaç
Zengin bir kahvaltılık

Kategori : SPOR