Hurşit Tolon sitem etti

Hurşit Tolon sitem etti
Org. Hurşit Tolon’un avukatı Cengiz Sarıbay, Tolon'un bu sözleri ima ettiğini söyledi ve ekledi...Abone olErgenekon soruşturması kapsamında tutuklanarak Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi’ne konulan emekli Orgeneral Hurşit Tolon dün sağlık kontrolünden geçi seo rildi. Tolon, kardiyoloji, üroloji ve hariciye polikliniklerinde muayene edildi ve efor testinden geçirildi.

Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın resen tahliye talebinde bulunacağı ve sağlık raporu istediği öne sürülürken, avukatları, Tolon’un sağlık sorunları bulunduğunu ve tutuksuz yargılanması için tahliye talebinde bulunacaklarını söyledi.

Muayenesinin ardından avukatı Cengiz Sarıbay, Tolon’u cezaevinde ziyaretine gitti. Tolon’un sağlık problemlerinin bulunduğunu, tutuklanmasından bu yana cezaevinde 12 kilo verdiğini belirten Sarıbay, “Tahliye konusunda hiç bir zaman umudunu yitirmedi. Ancak şunu da söylüyor. Şener Eruygur’u kastederek, ‘İlla burada düşüp beyin kanamasından ölmemiz mi lazım? Onu mu bekliyorlar?’ demek istiyor” diye konuştu.


Kategori : GÜNCEL