Sisiden Hülyaya tuhaf soru!

Sisiden Hülyaya tuhaf soru!
Hülya Avşar'ın konuğu Sisi olacak. Ama konuşmalar medyaya sızdı. Deyim yerindeyse Sisi Hülya'yı fena alt etti. Bakın neler konuştular?Abone ol

Avsar kızı yeni sezona son günlerde adi medya dünyasinda en cok konuşulan isim Seyhan SOYLU nam-i diger adi ile SISI' yi konuk etti.

Sisi ile Hülya AVSAR' in sohbeti 120 dakika surunce Digiturk ya Promosyon Kalem pımcıları da bu ilginc sohbeti izleyicilerine 2 bolume ayirarak vermeye karar verdiler. Program yayınlanmadan önce en ilginç diyaloglar medyaya sızdı. En ilginci cinsiyet değiştirme ameliyatından önce spermlerini donduran Sisi'nin Hülya'dan çocuk istemesiydi... Sisi bir ara Hülya Avşar'a lezbiyen ilişki yaşayıp yaşamadığını da sordu. Yanıt "hayır"dı...

İŞTE SİSİ İLE AVŞAR ARASINDA GEÇEN DİYALOGLAR:

Sisi: Hülya'ciğim boynuna taktigin kolye hac miydi ?

Hülya Avşar: Aslinda değildi, gazeteciler sazan gibi atladi. O bir semboldü. Fakat hac taksam ne olur ki ben taktigim kolye ile degil imanimla ALLAH' a bağliyim. Ayrica Camiye de, Sinagoga da, Kiliseye de gider dua ederim, Cem evine de ALLAH' i arayan her yerde bulur ve ibadet eder. Şekil ve yer onemli değil.

SEN ERGENEKON MUSUN?

Sisi: Peki şuan alnımdaki Osmanli tugra kolyeyi sana takiyorum bundan sonra sende Avsar kizi olarak Ergenekon kizi ol ..

Hülya Avşar: Asla takmam peki sen Ergenekon musun?

SEN ERGENEKON NEDİR BİLİYOR MUSUN?



Kategori : GÜNCEL