Atila Koç biz rahatız dedi

Atila Koç biz rahatız dedi
Eski Kültür ve Turizm Bakanı Atila Koç ekonomik tedbirler hakkında konuştuAbone olEski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç, ''Ben (ekonomik) tedbiri yumurta kapıya dayanınca mı alacağım? Altı senedir onun tedbirini alıyorum. Onun güveni içindeyim ve rahatım. Türkiye'nin başına dert açanların bu hususta söyleyecek lafları yok'' dedi.

Atilla Koç, partisinin Menderes Park'ta düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, bayramların küskünlüklerin b gezi videısu ittiği, sevgi ve saygı ortamının geniş kesimlere yayıldığı çok güzel günler olduğunu ifade etti.

Konuşmasında ABD'de ve dünya piyasalarında yaşanan ekonomik krize de değinen Atilla Koç, ''Bize karşı hasım gibi davranan basın mensupları da kabul ettiler ki bizim Merkez Bankası'nın sağlam duruşundan dolayı kriz söz konusu olmadı'' diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üç gün önce ''Her şey kontrolümüz altında, endişe edecek bir şey yok'' dediğini anımsatan Koç, neden tedbir almadıkları yönünde eleştiriler yapıldığını dile getirerek, ''Ben tedbiri yumurta kapıya dayanınca mı alacağım? Altı senedir onun tedbirini alıyorum. Onun güveni içindeyim ve rahatım. Türkiye'nin başına dert açanların bu hususta söyleyecek lafları yok'' dedi.

Atilla Koç, şöyle devam etti:

''Ne dedik? (Yalan söylemeyeceğiz, yapamayacağımız işi yapacağız diyerek söz vermeyeceğiz) dedik. (Yalan söylersek yalanımız açığa çıkacak. İftira edersek, ettiğimiz iftira çıkmadan Allah canımızı almayacak) dedik. Öyle olmadı mı? Biz yüzde 47 oy almış bir partiyiz. (Biz, suç, günah işlemeyeceğiz) demiyoruz. Biz suç işleyenlerin cezasız kalmayacağı sistemi kurmaya çalışıyoruz. Biz, kimseye iftira etmeyeceğiz. Ama iftira edenlere karşı da boynumuz bükük olmasın.''

Konuşmasının ardından Atilla Koç, milletvekilleri Ahmet Ertürk ve Mehmet Erdem ile beraberindekilerle, yaya olarak Menderes Bulvarı'ndan parti teşkilatına kadar yürüyerek, halkın bayramını kutladı.

Kategori : POLİTİKA