Çürük elma Aragones!

Çürük elma Aragones!
Dünkü maçın ardından yazarlar ağız birliği etmişçesine Aragones'e yüklendi. "Çürük Elma Aragones" dediler. İşte yazar yorumları;Abone ol

Avrupa Şampiyonlar Ligi H Grubu ikinci maçında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile Dinamo Kiev karşı karşıya geldi. Oynanan karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı...

Yazar yorumları ise şöyle:

GÜRCAN BİLGİÇ: Züğürt tesellisi (SABAH)

Maç bittiğinde "Hiç olmazsa yenilmedik" diye düşünen F.Bahçeliler çoğunluktaydı. Dinamo takımının istediğini elde etmesinin eşittiri, geçmiş performansların züğürt tesellisidir bu sözler...

HAKKI YALÇIN: Çürük elma Aragones (FOTOMAÇ)

Maçın bütününde, Fenerbahçeli futbolculardan, karşı konulamaz bir başkaldırı bekledim. Ligdeki kasvetli havayı yerle bir etmenin ışığını bekledim. Geçen yıl bu statta devleri yer bir etmenin hesabıyla, Allah'ına kadar emekçi, kitabına ersağ üyelik başvurusu kadar Avrupalı Fenerbahçe'yi bekledim. Gelmedi... Ve galiba sezonu böyle bir Fenerbahçe'yi beklemekle geçireceğiz! ...
(...) Ama her hafta Fenerbahçe'nin güçlenmesini beklerken, bu takımının içinde güçlenen başka şeyler var. Geçen yılın devrim takımı, bu sezon başka bir ideolojinin takımı oldu. Bu ruhu öldüren çürük elma Aragones... Çünkü ne olduysa ondan sonra oldu!

SELÇUK YULA: Kutlu olsun! (FOTOMAÇ)

Aragones artık Fenerbahçe'nin nasıl bir kulüp olduğunu anlaması gerekir. Eğer anlamıyorsa, bizlerin anlattığı da kafi gelmiyorsa birilerinin anlatması gerekir.

(...) Her zaman söylüyorum, Allah aşkına bir bak ön liberado oynattığın iki futbolcu şimdiye kadar kaç şut atmış, kaç asist yapmış ve kaç kere rakibini ekarte etmiş ve de daha kötüsü kaç kere ileriye oynamış. Bu şartlarda böylesine büyük bir takım ileriye nasıl gidebilir ki? Ne olursun, beraberlikler al senin olsun, galibiyetler bizim olsun. Son sözüm geçen sene Zico'ya saldıranlara ve Aragones'in gelmesi için kampanya yapanlara. Bizler Fenerbahçe'yi şampiyon yapan ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatan Zico'nun arkasındayken, sizler stajyer diye dalga geçip, Zico'nun gitmesi ve Aragones'in gelmesi için kampanya yaptınız. Eserinizle gurur duyun diyeceğim ama biliyorum ki yarın aynı kampanyayı Aragones için yapacaksınız. İşte F.Bahçe'nin asıl sorunu bu. İstikrar istemeyenler ve bir takım hesaplar peşinde olanlar bugün sizin bayramınızdır, kutlu olsun.

NECATİ BİLGİÇ: Fırsat kaçtı (FOTOMAÇ)

Sarı-lacivertli takım bir mevkisi hariç sahaya mevcut en iyi kadrosuyla çıkmıştı. İspanyol hoca sol kanada Uğur'u alıp Emre'yi Maldonado veya Selçuk'un yerinde oynatmalıydı. Nitekim 80 dakika Uğur girene kadar sol kanattan fazla atak göremedik.

Erman TOROĞLU: Sınıfta kaldılar (HÜRRİYET)

FENERBAHÇE kötü oynuyor. Kötü oynamasından ziyade Fenerbahçe mücadele etmiyor. Ondan da önemlisi Fenerbahçe, geçen seneki takım olma özelliğini süratle kaybediyor. Zico varken de belki aman aman oynamıyordu ama özellikle Avrupa maçlarında ayrı bir havası vardı. Bu sene o hava da kayboldu.

GİZLİ TOPLANTI

Maçtan bir gece evvel Azizsilin sahneye çıkıyor. Önce Alex ve Roberto Carlos'u, sonra da o futbolcuyu Dereağzı'na çağırıyor arabalarından. Bu toplantıdan Aragones'in haberi var mı acaba? Veya bu toplantı neden kamp yapılan yerde yapılmıyor da Dereağzı'nda yapılıyor?

Fenerbahçeli yöneticilerin hepsi ticari hayatta başarılılar. Fenerbahçe'nin de ticari hayatında başarılılar. Ama Fenerbahçe teknik hayatında sınıfta kaldılar ve kalmaya da devam ediyor.

Bari, sarı lacivertliler işin sonunda grupta üçüncü olup Kupa2'ye kalabilseler.



Kategori : SPOR