Kararı kutlama korkusu

Kararı kutlama korkusu
Anayasa Mahkemesi'nin kararına ramak kaldı. kulisleri karar sonrası kutlama endişesi sardı. Karar ne olursa olsun birileri kutlarsa; gerginlik çıkabilir...Abone olZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- Anayasa Mahkemesi'nin AKP'ye açılan kapatma davasında karar vermesine ramak kaldı. Bugün yarın di vajinismus tedavisinde hipnoz ye beklenen kararın sonrasında ortaya çıkacak siyasi tartışmaların yanı sıra, halk ve parti teşkilatları bazında yapılacak kutlama ve gösteriler de kulislere endişe saldı.

Karar ne olursa olsun; kararın yanında ya da karşısında olan gruplar olacağı; ve mutlaka kararı kutlamak için bir takım partililerin sokaklarda gösteri ve kutlama yürüşünde bulunabileceğini belirten uzmanlar, polisin tüm ülke genelinde ciddi önlem alması gerektiğini belirttiler.

Karar sonrası sevinen taraf hangi kesim olursa olsun sokakta kutlama yaparken, diğer kesimlerin tepki gösterebileceği ve tartışmalar hatta ciddi olaylar çıkabileceğini düşünen güvenlik uzmanları; olayların önlenmesi için siyasilerin itidal çağrısı yapması ve teşkilatlarına şimdiden uyarıda bulunması gerektiğini kaydettiler.

Başbakan Erdoğan'ın 31 Temmuz gecesi yayınlacan Ulusa Sesleniş Programında da benzer bir itidal çağrısında bulunacağı sanılıyor.

Kategori : POLİTİKA