Kamer Gençten eşi de rahatsız

Kamer Gençten eşi de rahatsız
Meclis'in en muhalif vekili o. Sert muhalefetinden eşi de ranatsız. Resepsiyonda ikili küçük çaplı tartıştı.Abone ol

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Meclis'in en muhalif vekili olarak biliniyor. Genç'in muhalefetinden en az AK Parti kadar eşi Sevim Genç de rahatsız. Genç ile eşi Sevim Genç'in arasındaki "muhalefet düellosu" TBMM'nin açılışı dolayısıyla verilen resepsiyonda gözler önüne serildi.
ersağ üyelik başvurusu
Sevim Genç, Kamer Genç'in doğrudan kişileri hedef alan muhalefet tarzından şikayetçi oldu. Meclis'te sürekli susturulmaktan yakınan Genç, eşinin kendisine yönelik eleştirileri karşısında "Sus, hanım" dedi.

Sevim Genç, "Fikirlerimi söylüyorum" karşılığını verince Genç, "Peki hanım, istediğin gibi konuş" dedi ve arkasından ekledi: "Bizim hanıma kalsa ben 20 yıl önce siyaseti bırakırdım."

Genç'in TBMM'de Cumhurbaşkanı Gül'ü protesto etmesini doğru bulmadığını ifade eden Sevim Genç, "O Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil ediyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı. Saygı duymak zorundayız. Doğru bulmuyorum" görüşünü dile getirdi.

Ülke meselelerini konuş...

Eşinin kişileri doğrudan hedef alan konuşmalarından dolayı endişe ettiğini anlatan Sevim Genç, "Ülke meselelerini konuş. Sorunları, sıkıntıları dile getir. Ama kişileri hedef alınca hedef oluyorsun" diye konuştu. TBMM'de geçen dönem Genç ile AK Partililer arasında çıkan kavgadan çok üzüntü duyduğunu dile getiren Sevim Genç, "O gece Meclis'teydim. Kamer Bey'in odasında gazeteleri okuyordum. Meclis bitti diye düşünürken bir grup milletvekili eşliğinde odaya geldi. Arabaya bindirdiler. Olayları sonra televizyondan izledim, dehşete düştüm” dedi.



Kategori : POLİTİKA