Müjde Ar genelevde sabahlamış

Müjde Ar genelevde sabahlamış
Türkmax'taki ‘Sinemacı’ adlı programa katılan Müjde Ar, yine çarpıcı itiraflarda bulundu. Abone ol

Annesinin tiyatrocu olduğu için sürekli turnelere gittiğini ve kardeşiyle kendisinin de onun peşinden gitmek zorunda olduğunu söyleyen Ar, "Başımızdan geçmeyen rezillik kalmadı" dedi.

YATACAK OTEL BULAMAYINCA

Usta oyuncu, başından geçen komik bir anısını ekrem seyfullah da şöyle anlattı: "Bir keresinde Anadolu turnesine çıkmıştık, bir kente gittik. Ben o zamanlar 6, Mehtap da 4 yaşındaydı. Hatta Münir Özkul da vardı turnede. Tüm gün yatacak otel bulamadık. Finalde geneleve gittik. O gece genelevde sabahladık. Mehtap, “Anne neden bu erkekler sürekli bu kadınlara para veriyor?” diye sormuş. Hangi çocuk annesi tiyatrocu olduğu için genelevde kalır ki, biz kaldık işte."

SPERM HIRSIZI KADINLAR

Müjde Ar, kadınları sperm hırsızlığıyla suçladı. Her konuşmasında gündem oluşturan Ar, şunları söyledi:

"Artık kadınlar sperm hırsızlığına başladı. Tüm kadınlar kariyer yapmış, güçlü, kuvvetli, yakışıklı erkek peşinde. Bazıları var ki; ilişkiye girip, erkeğin spermini alıyor. Sonra da adamdan izinsiz çocuk yapıyor. Çevremde böyle kadın sayısı çok.

Bugünün kadınları babasız çocuk yapmaktan çekinmiyor. Türk sinemasında hem başrol oynayıp, hem de sevişen ilk oyuncu oldum. Benden önce sadece kötü kadınlar sevişirdi. Ben bu tabuyu kökünden yıktım. Ama bu iş beni de yıprattı. O zamanlar neler yazılıp çizildi anlatamam, o kadar çok incindim ki...''



Kategori : MAGAZİN