Aragones faturayı yönetime kesti

  • Ana Sayfa
  • Aragones faturayı yönetime kesti
Aragones faturayı yönetime kesti
Fenerbahçe tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Camia suçlu ararken .Abone ol

Sarı lacivertlilerde suçlu kim? Yönetim mi hoca mı? Aragones'e göre yönetim istediği oyuncuları almadı. Aragones, maçtan sonra basın toplantısında yönetimin transfer politikasını eleştirdi.

''İSTEDİĞİMİZ TRANSFERLER ALINMADI''

Luis Aragones, ''Sezon başına dönsek, bu halde transfer tercihlerinizi yeniden değerlendirir misiniz?'' şeklindeki soru üzerine, ''Transfer konusu benim dışımda gelişen bir konu. Kulüp bu konuda etkin rol oynuyor. Ben bu konunun içinde değilim'' dedi. ''Transferler, görüşleriniz doğrultusunda yapılmadı mı?'' sorusuna ise Aragones, ''Bu konuda hiçbir konuşmamız geçmemiş hair transplant turkey tir'' karşılığını verdi.

İspanyol çalıştırıcı, basın toplantısı sırasında bu konuyla ilgili bir başka soru üzerine şunları söyledi:

''Başkanımızla aramızda her zaman iletişim vardır. 4 ay boyunca belli konuşmalar olmuştur. Biraz önceki soruya 'Şu an için yoktur' dedim. Transfer döneminde almak istediğimiz oyuncular oldu, onları alamadık. Tabii ki şu anda yaptığımız bir görüşme yok, transfer görüşmesi olmadı, ama 3-4 ay önce transferle ilgili görüşmeler yaptık, fakat bunlar da iyi sonuçlanmadı.''

Aragones, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmayla ilgili çok fazla yorum yapacak bir durum olmadığını ifade ederek, ''Rakip oyunun her alanında bizden daha iyiydi'' diye konuştu.

Kayserispor karşısında aldıkları 4-1'lik mağlubiyetin kötü bir sonuç olduğunu belirterek, ''Kesinlikle istifa etmeyi düşünmüyorum'' dedi.

Aragones, taraftarların 4-1'den sonra ''I love you Zico'' diye tezahürat yapmalarıyla ilgili ise ''Bu konuda söyleyecek bir şey yok. İşler iyi gidince taraftar 'Seni seviyorum Aragones' diyecektir'' ifadesini kullandı.

Aragones, ''Dinamo Kiev maçı kadrosuna Şampiyonlar Ligi listesinde olmayan Deniz'i alıp, çıkarmışsınız, acaba kendinizde bir formsuzluk görüyor musunuz?'' sorusuna ise ''Bu konunun benle alakası yok. Bu başka bir kişinin yaptığı hatadır. Benimle ilgili konu değil'' diyerek sözlerini tamamladı.

''EN HATALI TABİİ Kİ BENİMDİR''

Aragones, maç sonrası Lig TV'ye yaptığı açıklamada ise Kayserispor'un kendilerinden her anlamda iyi oynadığını ifade ederek, ''Biz çok fazla direkt ve uzun top yapmaya çalıştık. Kısa pas yapmalıydık. O yüzden bunlar oldu. Tabii ki seyirciler adına üzgünüm. Özür diliyorum. Futbolda zaten böyle gidişler olduğunda seyircilerin tepkisi olur. Burada en hatalı tabii ki benimdir. Onlara daha iyi futbol izlettirmek isterdim'' dedi.

İspanyol çalıştırıcı, ''Çare bundan sonra ne olabilir?'' sorusunu da ''Takımın içinde petrol çıkarıp farklı iş yapacağımız yok. Sadece daha fazla çalışmak ve üstüne gitmek gerekiyor'' diye yanıtladı.



Kategori : SPOR