Tribünde Zico ve Aurelio sesleri

  • Ana Sayfa
  • Tribünde Zico ve Aurelio sesleri
Tribünde Zico ve Aurelio sesleri
Fenerbahçe 6 haftada 4. yenilgisini aldı. Taraftarın sabrı taştı. Tribünler I love Zico ve Aurelio tezahüratlarıyla inledi.Abone ol

Kötü bir dönem geçiren sarı-lacivertliler, kendi seyircisi önünde düşüşe son vermek için çıktığı mücadelede rakibine farklı yenilerek ligdeki 6. maçında 4. yenilgisini aldı.

''I LOVE YOU ZICO'' VE ''MEHMET AURELIO'' TEZAHÜRATLARI

Fenerbahçeli taraftarlar, takımın durumuna ve yönetim kuruluna olan tepkilerini ''I Love You Zico'' ve ''Mehmet Aurelio'' tezahüratlarıyla dile getirdi.

Sarı-lacivertli ekibin maçta yediği 4. golden sonra tepkili sesler yükselen tribünlerden ilk ön hair transplant cost turkey ce yoğun bir şekilde, ''I Love You Zico'' tezahüratları yükseldi. Taraftarlar bu tezahüratı maç sonunda stat dışında da sürdürdü.

Taraftarlar daha sonra İspanya'nın Real Betis takımına transfer olan Brezilya asıllı oyuncu Aurelio için ''Mehmet Aurelio'' şeklinde tempo tuttu.

Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarının yedikleri 4. golden sonra tribünlerden ayrılmaya başladı. Maçın bitiş düdüğünde tribünlerin büyük bölümü boşaldı.

Maraton üst tribünde bir grup taraftar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik, ''Bizimle uğraşma, takımı toparla'' şeklinde tempo tuttu. Bu grubun bir ara tribünlerdeki bölünmeyle ilgili olarak küfürlü tezahürat yaptığı duyuldu.

Bu arada maç sonrası stat dışındaki bazı sarı-lacivertli taraftarlar, ''Yönetim istifa'' tezahüratında bulundu.

Bu arada, maçın ikinci yarısında protokol tribününde Fenerbahçeli yöneticilerin bulunmadığı, Kayserisporlu yöneticilerin de son dakikalar doğru tribünden ayrıldıkları görüldü.

Basın tribününe yakın bölümdeki tribünde, Kayserisporlu futbolcuları alkışlayan taraftarlara, bazı taraftarlar tepki gösterirken, güvenlik güçleri kavga çıkmasını önledi.

İKİNCİ GOLDEN SONRA TEPKİLER YÜKSELDİ

Kayserispor karşısında ilk yarıyı 2-0 yenik kapatan Fenerbahçe'de, özellikle yenilen 2. golden sonra tribünlerden tepkili sesler yükseldi.

Tribünlerin bazı bölümlerinden destek tezahüratları, bazı bölümlerde de protestolar yapıldı.

Genç Fenerbahçeliler grubunun bulunduğu bölümdeki taraftarlar yenilen 2. golün ardından sahaya sırtlarını dönerek takımı protesto etti. Bu grup, sırt dönme hareketiyle diğer tribünlerden tepki aldı.

Sarı-lacivertliler, ilk yarının bitiş düdüğüyle soyunma odasına giderken tribünlerin genelinde yuhalama sesleri yükseldi.

Bu arada, ilk yarının son dakikalarında oyundan alınan Maldonado da tribünlerden tepki gördü.



Kategori : SPOR