Servet bombası patladı

Servet bombası patladı
Haftalardır S.O.S veren G.Saray'ın savunmasını bu kez hücumcular da kurtaramadı.Abone ol

Sezon başından beri "Defansına iyi yaslanan ve tandemi arasına uzun top atan takımlar G.Saray'ın canını yakar" yorumlarının haklılığı Bursa'da ortaya çıktı.

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde iki maçta da bu taktikle G.Saray'ı vuran Steaua Bükreş'in oyun planı promosyon çakmak nı takımına ezberleten yeşil-beyazlıların teknik direktörü Samet Aybaba, Skibbe'yi mat etti.

Defansın göbeğinde yer alan Servet ve Meira'dan hücumlara katılmalarını bekleyen Skibbe'nin ön liberoda görev verdiği Ayhan ve Hakan Balta savunma görevlerini unutunca Cimbom, Bursa'da hezimetin kıyısından döndü.
HAKAN BALTA DA İLAÇ OLMADI

Sercan ve Adriano gibi hızlı forvetlere sahip Bursa'nın asist ayağı Yusuf'a boş alanlar bırakan orta sahasını uyarmayan G.Saray'ın hocası, sakatlar yüzünden bu mevkii için alternatif de üretemedi. Çok adamla hücum edebilmek için savunmasını ileri çıkartan G.Saray, Bursa'ya 6 net gol pozisyonu verdi. Tekniği iyi olan Meira rakip yarı alana topları taşımakta zorlanmazken, Servet aynı pozisyonlarda güçlük çekti ve Bursa'nın 2. golü de milli oyuncunun bu zaafı sonrası kaptırdığı topla geldi. Barış ve Linderoth'un ardından Topal'ın da sakatlanması sonrasında ön liberoda Hakan'a güvenen Skibbe, 72'de Hakan-Aydın değişikliğiyle tek ön liberoya döndü ama Bursa kalan dakikalarda boş alanları değerlendiremedi.



Kategori : SPOR