Tuğluktan Erdoğana eleştiri

Tuğluktan Erdoğana eleştiri
DTP milletvekili Aysel Tuğluk Roj TV'ye bağlandı. Aktütün saldırısını değerlendirdi. Erdoğan'ın bakın nasıl eleştirdi?Abone ol

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Diyarbakır Milletvekili Aysel Tuğluk, Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ndeki Aktütün Karakolu’na yönelik saldırıyı değerlendirirken, Başbakan Erdoğan'ı yaptığı açıklamalar ne turkey hair transplant package deniyle eleştirerek, “Sorunlara çare bulması gereken bir başbakan askeri yetkili gibi konuşmaya başladığında elbette burada akli bir durum söz konusu değildir" dedi.

DAHA ÖNCE UYARMIŞTIK

PKK çizgisinde uydu aracılığıyla yayın yapan Roj TV’nin Brüksel’deki stüdyosunda DTP Diyarbakır Milletvekili Aysel Tuğluk ile kapatılan DEP'in eski milletvekili Mahmut Alınak konuk oldu. Tuğluk, Aktütün Karakolu’na yönelik yapılan hain saldırıya ilişkin görüşlerini açıklarken, DTP olarak bu yılın başından itibaren sürecin bu yönde gelişeceğine ilişkin öngörülerde ve çeşitli uyarılarda bulunduklarını söyledi. Tuğluk, “Maalesef gelinen noktada görüyoruz ki, ölümler, acılar yaşanmaya devam ediyor. Sonuç itibariyle toplumsal barışını sağlayamayan bir çatışmanın içerisindeyiz. 40 bin insanımızı kaybettik. Yaşanan her acı, her ölüm doğal olarak bizleri üzüyor. Türkiye’de temel mesele siyasetin gerginlik ve çatışma üzerinden götürülmesinden kaynaklanıyor” dedi.

İNİSİYATİF ORDUDA



Kategori : POLİTİKA