Sağlam veda mı ediyor?

Sağlam veda mı ediyor?
Beşiktaş'ta fırtına öncesi sesizlik. Ertuğrul Sağlam Hacettepe maçı sonrası istifa sinyalleri verdi. Abone olBeşiktaş Teknik Direktörü, bugün bir basın toplantısı yapacağını söyleyip, istifa edebileceğinin sinyalini verdi. Sağlam, toplantı öncesinde Başkan Yıldırım Demirören’le bir araya gelecek

Bundan önceki günlerde istifa etmeyi düşünmediğini, Hacettepe maçı olduğu için bunu düşünecek fırsatının olmadığını vurgu google seo layan Sağlam, “Tek düşüncem, oyuncularımın moralini düzelterek bu maça hazırlamaktı. Birçok kesim hayat devam ediyor cümlesini çok farklı yerlere çekti. Ama hayat devam ediyor. Bu maçı kaybettik, yıkıldık diyebilirdim. Fakat benim ilk önce bu maçın etkisinden kurtulmam ve daha sonra da futbolcularımı hazırlamam gerekiyordu. Ama bazı kişiler bizi bataklığın içine çekmek istedi” diye konuştu.

Çok önemli bir takımın başında bulunduğunu vurgulayan Ertuğrul hoca, bugünkü basın toplantısıyla ilgili şunları söyledi:

“Birazdan evime gideceğim. Çocuklarımla oturduktan sonra, yalnız kalıp düşüneceğim. Kalıp kalmayacağımın kararını vereceğim. Metalist maçı, bizim bu sezon aldığımız tek mağlubiyetti. Herkesin ellerini vicdanına koyup düşünmesi gerekiyor. Her takım her maçı kazanamaz. Basın toplantısında her şeyi açıklayacağım.”

Ertuğrul Sağlam’ın bugün saat 13.00’te düzenleyeceği basın toplantısı öncesinde Başkan Yıldırım Demirören ile bir araya geleceği, kesin kararını bu görüşme üzerine şekillendireceği ifade edildi. Bu arada Ertuğrul hocanın dün akşam yardımcılarıyla da bir toplantı yaptığı öğrenildi. Lucescu’dan şimdilik olumsuz yanıt alan Beşiktaş Yönetimi’nin istifa olması durumunda Mustafa Denizli’nin kapısını çalmayı düşündüğü bildirildi.

Kategori : SPOR