Yuvayı dişi kuş bozdu

Yuvayı dişi kuş bozdu
Trabzon'da, duş almak için banyoya giren Zeynep Metin, kuşların yuva yaparak şofben bacasını tıkaması nedeniyle karbon monoksit gazından zeyirlenerek öldü.Abone ol

Alınan bilgiye göre, Fidanbaşı köyünde annesiyle birlikte oturan Zeynep Metin (40), duş almak için banyoya girdi. Kız quanto costa il trapianto di capelli ı banyoya girdikten sonra uyuyan anne Gülsüm Metin, sabah uyandığında kızını banyoda ölü buldu.

Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda yapılan inceleme ardından Zeynep Metin'in karbon monoksit zehirlenmesinden öldüğü belirlendi. Yapılan incelemede Zeynep Metin'in duş almadan önce banyo penceresini kapattığı, şofbenin bacasında bir kuşun yuva yaptığı ortaya çıktı. İçinde 4 yumurta bulunan yuvanın karbon monoksit gazının dışarı atılmasını engellemesi sonucu Zeynep Metin'in öldüğü bildirildi.

Trabzonspor delegesi olduğu belirtilen Zeynep Metin'in Telekom'da memur olarak çalıştığı, bir süre önce de başka kurumda görevlendirilmek için havuza alındığı belirtildi. Bu nedenle yaklaşık 2 aydan bu yana köyde annesi ile birlikte kaldığı öğrenilen Zeynep Metin'in cenazesi bugün yapılan tören ardından Fidanbaşı Köyü'nde toprağa verildi.



Kategori : GÜNCEL