Cimbom kuraya ne dedi?

Cimbom kuraya ne dedi?
Galatasaray rakipleri beli oldu. UEFA kupasında final hedefleyen Cimbom'da Adnan Sezgin kuralar için ne dedi?Abone ol

Galalatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, UEFA Kupası 2. turunda Benfica, Olimpiakos, Herta Berlin ve Metalist Kharkiv ile eşleşmelerini, rakibin kim olduğunun önemli olmadığını, tek promosyon çakmak amaçlarının gruptan çıkmak olduğunu söyledi.

İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekimine katılan Adnan Sezgin, genel olarak takımlara bakıldığında Şampiyonlar Ligi formatında bir görüntü ortaya çıtığını belirterek, "Kupada bir yerlere gelmek istiyorsak rakibin kim olduğu önemli değil. Bizim için kuradan daha önemli olan fikstür Sakatlarımızın dönmesi için zamana ihtiyacımız var. Bu yüzden hangi takımla nerde oynayacağımız bizim için daha önemli.

Kiminle nerede oynamayı istememiz için çeşitli faktörler var. Örneğin hava şartları çok önemli. Bu yüzden Metalist Kharkiv maçını dışarıda oynamak istemeyiz. Herta Berlin'in dışarıda oynamamız Türk vatandaşlarının bize vereceği destek açısından için avantaj olarak görülebilir. Herta ile dışarda oynarsak 3 maçımızı da evimizde oynayacakmışız gibi olabiliriz. Tek amacımız gruplardan çıkmak. Gerçek oyunumuzu ortaya koyarsak bu gruptan çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.



Kategori : SPOR