Altınovada hasar tespiti yapıldı

  • Ana Sayfa
  • Altınovada hasar tespiti yapıldı
Altınovada hasar tespiti yapıldı
Bayramı kargaşa içinde geçiren Ayvalık'ta kanlı kavgayla ilgili hasar tespit çalıymaları tamamlandı. Hasarı ise devlet ödeyecek.Abone olBalıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde çıkan, 2 kişinin ölümü, 5 kişinin yaralanması ve 10 kişinin tutuklanmasıyla sonuçlanan seo olaylarla ilgili yürütülen hasar tespit çalışmaları sona erdi.

Ayvalık Kaymakamlığınca 30 Eylülde iki grup arasında çıkan olayların ardından başlatılan çalışmalarda, olaylar sırasında 35 ev ve 16 iş yerinin camlarının kırıldığı, ev ve iş yerlerindeki hasarın maddi boyutunun 18 bin YTL olduğu tespit edildi.

Camları kırılan evlerdeki hasarlar giderilirken, 16 iş yerinin camları da takılmaya başlandı. Sigortasız ve hasar gören ev ve iş yerlerinin masrafları devlet tarafından karşılandı.

Olaylarda 8 araç kısmen zarar görürken, 1 araç da kullanılamaz hale geldi. Ayrıca Altınova sahilindeki iki büfe çıkan yangınlardan sonra tamamen kullanılamaz hale geldi.

Beldedeki yaraların en kısa sürede sarılacağını belirten Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, ''Beldemizde üzücü olaylar yerini sükûnete bıraktı'' dedi.

Kategori : GÜNCEL