Boşlukları siz doldurun

Boşlukları siz doldurun
Demirören geleni baştacı gediyor, sonrası malum. Başkanın 1.5 yıl önceki konuşması aynı. Değişen sadece isimler.Abone olİNTERNETHABER- Demirören'in taktiği belli mesajı da. Ertuğrul Sağlam da 1.5 yıl önce böyle karşılanmıştı.

Demirören'in bıraktığı boşlukları sırasıyla Vicente Del Bosque, Rıza Çalımbay, Jean Tigana, Ertuğrul Sağlam doldurdu. Sıra Denizli'de..

Beşiktaş'ta Mustafa Denizli bugün resmen başlıyor. Denizli Başkan hair transplant cost turkey Yıldırım Demirören'in 4.5 yılda göreve getirdiği 5. isim.

Demirören'in bugün ne söyleyeceği üç aşağı beş yukarı belli. Bugün vereceği mesajlar 1.5 yıl önce söyleyecekleri ile aynı olacak.

Şimdi sizleri Demirören'in, Ertuğrul Sağlam'ın imza attığı 1 Haziran 2007'de yaptığı konuşmaya götürüyoruz. Sağlam'ı yere göğe sığdıramayan Demirören şimdi Denizli'yi göklere çıkaracak.

O tarihte Tigana yollanmış, Sağlam gelmişti. Şimdi Sağlam gidiyor, Denizli geliyor. Değişen isimler, değişmeyen ise başkan ve o konuşması

Sadece isimleri çıkarıp yerlerine nokta koyuyoruz. Eminiz bu konuşma 1 yıl sonra da bir başka teknik adam o boşlukları dolduracak. Yorum sizlerin...

"Sayın ......'nın görevinden ayrılmasından sonra yaptığım açıklamada, 'vizyonu olan, Türkiye'yi tanıyan bir hocayı takımın başına getireceğiz' demiştim. Beşiktaş duruşunun bilincinde olan, vizyonuna uygun bir hocayı ........ ......'ı göreve getirdik. Geçen sezon Türk antrenörlerinin senesiydi ........ da onların simgesiydi. 2010 yılına kadar sözleşme yaptık. Fakat hafta içinde hocamızın özel hayatı ile igili, hem de yönetim kurulu ile ilgili iğrenç haberler yazıldı. Beşiktaş siyasi bir parti değildir. Beşiktaş'ı siyasi bir oluşum içine çekmek isteyenler haddini bilecek. Tek cumhuriyet vardır o da Türkiye Cumhuriyeti'dir."

Kategori : SPOR